[FOTOS] Les imatges dels pessebres de Bellaterra al 2020

by | des. 22, 2020 | Cultura

Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Aquest any, el Nadal serà molt més recollit i privat que mai. A causa de les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19, els actes al carrer seran mínims, i per això serà més complicat que mai sentir les festes nadalenques com quelcom més enllà de casa nostra i dels nostres familiars.

Per això, des del BellaterraDiari hem volgut apropar-nos a les cases d’alguns dels veïns i veïnes del poble per a veure com han decorat els seus pessebres. D’aquesta manera, busquem apropar la comunitat bellaterrenca a tots i totes, a través d’aquestes tradicionals auques de figuretes.

Si tu també vols ensenyar el teu pessebre a tothom, penja les teves fotografies a les xarxes socials i menciona’ns a Facebook, Twitter o Instagram. També ens les pots enviar per WhatsApp al 696569459 o al correu info@bellaterradiari.cat. Passat reis, farem una galeria d’imatges a la web amb tots els participants.

Podeu veure les fotos dels pessebres dels bellaterrencs a continuació:

FOTO PORTADA: Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. [VÍDEO] Així han quedat els pessebres més destacats de Bellaterra al 2020 - BellaterraDiari - […] En aquest sentit, hem fet un recull de fotografies de les auques nadalenques d’algunes de les llars bellaterrenques que…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: