[FOTOS] Les imatges dels pessebres de Bellaterra al 2020

by | des. 22, 2020 | Cultura

Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Aquest any, el Nadal serà molt més recollit i privat que mai. A causa de les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19, els actes al carrer seran mínims, i per això serà més complicat que mai sentir les festes nadalenques com quelcom més enllà de casa nostra i dels nostres familiars.

Per això, des del BellaterraDiari hem volgut apropar-nos a les cases d’alguns dels veïns i veïnes del poble per a veure com han decorat els seus pessebres. D’aquesta manera, busquem apropar la comunitat bellaterrenca a tots i totes, a través d’aquestes tradicionals auques de figuretes.

Si tu també vols ensenyar el teu pessebre a tothom, penja les teves fotografies a les xarxes socials i menciona’ns a Facebook, Twitter o Instagram. També ens les pots enviar per WhatsApp al 696569459 o al correu info@bellaterradiari.cat. Passat reis, farem una galeria d’imatges a la web amb tots els participants.

Podeu veure les fotos dels pessebres dels bellaterrencs a continuació:

FOTO PORTADA: Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. [VÍDEO] Així han quedat els pessebres més destacats de Bellaterra al 2020 - BellaterraDiari - […] En aquest sentit, hem fet un recull de fotografies de les auques nadalenques d’algunes de les llars bellaterrenques que…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: