Aquest any, el Nadal serà molt més recollit i privat que mai. A causa de les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19, els actes al carrer seran mínims, i per això serà més complicat que mai sentir les festes nadalenques com quelcom més enllà de casa nostra i dels nostres familiars.

Per això, des del BellaterraDiari hem volgut apropar-nos a les cases d’alguns dels veïns i veïnes del poble per a veure com han decorat els seus pessebres. D’aquesta manera, busquem apropar la comunitat bellaterrenca a tots i totes, a través d’aquestes tradicionals auques de figuretes.

Si tu també vols ensenyar el teu pessebre a tothom, penja les teves fotografies a les xarxes socials i menciona’ns a Facebook, Twitter o Instagram. També ens les pots enviar per WhatsApp al 696569459 o al correu info@bellaterradiari.cat. Passat reis, farem una galeria d’imatges a la web amb tots els participants.

Podeu veure les fotos dels pessebres dels bellaterrencs a continuació:

FOTO PORTADA: Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro