[FOTOS] Les imatges dels pessebres de Bellaterra al 2020

by | des. 22, 2020 | Cultura

Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Aquest any, el Nadal serà molt més recollit i privat que mai. A causa de les restriccions derivades de la pandèmia de COVID-19, els actes al carrer seran mínims, i per això serà més complicat que mai sentir les festes nadalenques com quelcom més enllà de casa nostra i dels nostres familiars.

Per això, des del BellaterraDiari hem volgut apropar-nos a les cases d’alguns dels veïns i veïnes del poble per a veure com han decorat els seus pessebres. D’aquesta manera, busquem apropar la comunitat bellaterrenca a tots i totes, a través d’aquestes tradicionals auques de figuretes.

Si tu també vols ensenyar el teu pessebre a tothom, penja les teves fotografies a les xarxes socials i menciona’ns a Facebook, Twitter o Instagram. També ens les pots enviar per WhatsApp al 696569459 o al correu info@bellaterradiari.cat. Passat reis, farem una galeria d’imatges a la web amb tots els participants.

Podeu veure les fotos dels pessebres dels bellaterrencs a continuació:

FOTO PORTADA: Un dels pessebres bellaterrencs, fet per Josefa Soler i Juanjo Brugera | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. [VÍDEO] Així han quedat els pessebres més destacats de Bellaterra al 2020 - BellaterraDiari - […] En aquest sentit, hem fet un recull de fotografies de les auques nadalenques d’algunes de les llars bellaterrenques que…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: