OPINIÓ | “Un Nadal ple d’Esperança”

by | des. 22, 2020 | Opinió

Francina Carenas

“Després de tant temps d’angoixa, de tancaments i de tristesa, ara ens arriba un desembre gris i cansat de veure tants rostres amb una imatge de dolor i d’incertesa, cercant l’esperança. Era necessari que Nadal arribés i ens omplis de la seva tendresa i ens fes sentir-nos vius!

Com cada any, ens porta la bona notícia que Jesús és nat! I amb un recolliment joiós, farem el Pessebre, que presidirà una taula, on malauradament, encara aquest any no hi podrem asseure’ns-hi tots…

Recordarem els amics que han marxat, en un comiat dolorós i inesperat… Demanarem la força per poder seguir avançant, amb l’esperança que els propers nadals els puguem compartir tots junts i sense limitacions!

A tots, us desitgem un Bon Nadal!”

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

“Si el català està en perill d’extinció, la culpa és de nosaltres, els catalans”

“Si el català està en perill d’extinció, la culpa és de nosaltres, els catalans”

De la mateixa manera que si ho estigués el danès o el suec, la culpa fora, dels danesos i els suecs, respectivament. Es dirà que aquests tenen un estat propi que defensarà la seva llengua, però tant mateix podríem dir que si el francès desapareix del Canadà, el castellà de Puerto Rico o el flamenc de Bèlgica, la responsabilitat fora dels quebequesos, dels porto-riquenys i dels flamencs.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: