L’últim BellaterraDiari en paper de l’any ja és al carrer

by | des. 23, 2020 | BellaterraDiari en Paper

L'edició número 27, de Nadal de 2020, ja és al carrer | Redacció

Ja podeu trobar al carrer el nou número del BellaterraDiari en paper, en la seva edició número 27, de desembre de 2020. En aquesta ocasió, hem volgut centrar la nostra atenció en les coses bones que els bellaterrencs projecten cap al futur, i per això el tema de portada està centrat en els desitjos dels veïns i veïnes pel nou any 2021.

A més d’aquest tema, des del BellaterraDiari hem volgut tractar moltes altres qüestions d’actualitat que han sigut d’importància durant l’últim mes de l’any a Bellaterra. També trobareu, evidentment, el nostre editorial mensual, així com un article de la Unió de Veïns en el seu espai patrocinat a on feliciten el Nadal a tots els bellaterrencs.

Entre els temes d’actualitat, podreu llegir un article sobre la nostra iniciativa de la Bústia Reial de Bellaterra, instal·lada a l’entrada del Taller de Serveis, així com una notícia sobre la cancel·lació de la Copa de Nadal de l’Associació Bellaterra Comerç.

D’altra banda, també podreu llegir sobre la recollida solidària de roba, menjar, mantes i joguines que van dur a terme des del Grup Escolta i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, a més de sobre el nou projecte de Ferrocarrils per l’estació de Bellaterra. Per últim, també trobareu informació de la nova escola que es preveu obrir al poble, l’aprovació in extremis d’un crèdit de 90.000 euros per l’EMD amb el Banc Sabadell i l’anunci de la construcció d’un nou hospital a l’àmbit de Bellaterra.

Podeu llegir la versió en pdf del número 27 del BellaterraDiari en paper a continuació:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. I vosaltres, què desitgeu? - BellaterraDiari - […] salut… El mes de desembre és mes de balanç i d’expectatives. A alguns de vosaltres, en la nova edició…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: