Ja podeu trobar al carrer el nou número del BellaterraDiari en paper, en la seva edició número 27, de desembre de 2020. En aquesta ocasió, hem volgut centrar la nostra atenció en les coses bones que els bellaterrencs projecten cap al futur, i per això el tema de portada està centrat en els desitjos dels veïns i veïnes pel nou any 2021.

A més d’aquest tema, des del BellaterraDiari hem volgut tractar moltes altres qüestions d’actualitat que han sigut d’importància durant l’últim mes de l’any a Bellaterra. També trobareu, evidentment, el nostre editorial mensual, així com un article de la Unió de Veïns en el seu espai patrocinat a on feliciten el Nadal a tots els bellaterrencs.

Entre els temes d’actualitat, podreu llegir un article sobre la nostra iniciativa de la Bústia Reial de Bellaterra, instal·lada a l’entrada del Taller de Serveis, així com una notícia sobre la cancel·lació de la Copa de Nadal de l’Associació Bellaterra Comerç.

D’altra banda, també podreu llegir sobre la recollida solidària de roba, menjar, mantes i joguines que van dur a terme des del Grup Escolta i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, a més de sobre el nou projecte de Ferrocarrils per l’estació de Bellaterra. Per últim, també trobareu informació de la nova escola que es preveu obrir al poble, l’aprovació in extremis d’un crèdit de 90.000 euros per l’EMD amb el Banc Sabadell i l’anunci de la construcció d’un nou hospital a l’àmbit de Bellaterra.

Podeu llegir la versió en pdf del número 27 del BellaterraDiari en paper a continuació: