Els horaris dels comerços de Bellaterra pel Nadal

by | des. 23, 2020 | Comerços Amics, Societat

Els comerços es preparen pels dies de Nadal a Bellaterra | Toni Alfaro

Pel Nadal, com cada any, molts comerços canvien els seus horaris per agafar uns dies de merescut descans durant les Festes, especialment en un any tan complicat com aquest. Els establiments de Bellaterra també adapten els seus horaris a aquests dies de festa nadalenca.

A continuació us deixem els horaris de cada comerç per finals de desembre i inicis de gener:

 • BellaterraDiari: el diari de Bellaterra estarà disponible per telèfon per informacions d’emergència, així com mantindrà actualitzada la web per poder repassar publicacions de les últimes setmanes. 
 • Forn de pa i cafè Bonaparte: la cafeteria de Bellaterra obrirà les seves portes tots els dies, de forma normal, excepte entre el 25 i 26 de desembre i el 6 de gener, que farà horari de 8 a 14 h. El 24 i el 31 de desembre, obrirà de 7 a 20 h. El dia 1 de gener romandrà tancada. 
 • Club Bellaterra: el club esportiu només tancarà els dies 25 de desembre i 1 de gener. D’altra banda, el dia 24 i 31 de desembre obrirà de 7 a 17 h, i el 26 de desembre i el 6 de gener ho farà de 10 a 15 h. La resta de dies tindrà el seu horari normal. 
 • Bar del Club Bellaterra: el bar del club esportiu tancarà els dies 24, 25, 26 i 27 de desembre, a més del dia 1 i 6 de gener. La resta dels dies es mantindran oberts en l’horari especial per la pandèmia, de 8.30 a 9.30 h i de 13 a 15.30h.  
 • Supermercat Condis: el supermercat només tancarà els festius, dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. A més, però, el 24 i 31 de desembre faran un horari reduït, de 8 a 20 h, i el diumenge 27 obriran de 9.30 a 14.30 h. La resta de dies seguirà el seu horari normal.
 • Farmàcia Bellaterra: tancarà els dies festius, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener. A més, els dies 24 i 31 de desembre tancaran les seves portes a les 18h. 
 • Family Can: la clínica veterinària i perruqueria canina tancarà del 31 de desembre al 7 de gener, a més dels festius 25 i 26 de desembre. Durant tots aquests dies estaran disponibles per a urgències veterinàries. Alhora, el dia 24 de desembre tancaran a les 13.30 h.
 • Assegurances Garcia – Planas: la companyia d’assegurances local obrirà tots els matins amb excepció dels dies festius, de 9 a 14 h, segons l’horari habitual que mantenen des de l’inici de la pandèmia.
Les decoracions nadalenques han tornat a la plaça del Pi | Toni Alfaro
 • Immobiliària MasiFill: la nova immobiliària de Bellaterra tancarà els dies festius -25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener-. A més, el 24 i el 31 de desembre només obrirà entre les 9.30 i les 14 h.
 • Hostal Sant Pancraç: l’hostal de Bellaterra estarà tancat completament entre el dia 24 de desembre i el 10 de gener.
 • Llibreria Paper’s: la llibreria de Bellaterra estarà oberta tots els dies amb l’excepció del 26 de desembre i l’1 de gener. La resta de festius obriran de 8 a 14 h, i els altres dies en el seu horari habitual. 
 • Banc Sabadell: l’única entitat bancària de Bellaterra només tancarà els festius i als caps de setmana, mentre que el 24 i el 31 de desembre obrirà només fins les 14 h.
 • Taller de Serveis: l’establiment de serveis per la llar tancarà els dies festius -25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener-. A més, el 24 i 31 de desembre només obrirà fins les 14 h. 
 • Perruqueries Teresa Romero: la perruqueria de Bellaterra només tancarà els dies festius. La resta de dies obrirà en horari normal.  

FOTO PORTADA: Els comerços es preparen pels dies de Nadal a Bellaterra | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: