Es mantenen les tarifes del transport públic pel 2021

by | des. 23, 2020 | Societat

Màquines de bitllets a l'estació de Bellaterra | Toni Alfaro

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità, consorci que gestiona el transport metropolità,ha decidit mantenir les tarifes del transport públic per al proper 2021. Així, les persones que fan servir els títols de transport de l’Àrea Metropolitana pagaran el mateix que durant aquest 2020.

En aquest sentit, també s’ha optat per no modificar l’oferta de títols, que seguirà sent la mateixa que durant el 2020.

El Consell d’Administració de l’ATM preveu un dèficit provocat per la COVID-19 es preveu que arribi als 750M€ el 2021. Aquest any 2020, la demanda global a la xarxa de transport públic haurà estat inferior al 54% dels valors previs a la pandèmia, i l’ATM preveu que el 2021 se situï entre el 68 i el 80%.

El manteniment de les tarifes permetrà ampliar la caducitat dels títols adquirits durant el 2020, que no caducaran fins el 31 de desembre del 2021. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

FOTO PORTADA: Màquines de bitllets a l’estació de Bellaterra | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: