Es mantenen les tarifes del transport públic pel 2021

by | des. 23, 2020 | Societat

Màquines de bitllets a l'estació de Bellaterra | Toni Alfaro

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità, consorci que gestiona el transport metropolità,ha decidit mantenir les tarifes del transport públic per al proper 2021. Així, les persones que fan servir els títols de transport de l’Àrea Metropolitana pagaran el mateix que durant aquest 2020.

En aquest sentit, també s’ha optat per no modificar l’oferta de títols, que seguirà sent la mateixa que durant el 2020.

El Consell d’Administració de l’ATM preveu un dèficit provocat per la COVID-19 es preveu que arribi als 750M€ el 2021. Aquest any 2020, la demanda global a la xarxa de transport públic haurà estat inferior al 54% dels valors previs a la pandèmia, i l’ATM preveu que el 2021 se situï entre el 68 i el 80%.

El manteniment de les tarifes permetrà ampliar la caducitat dels títols adquirits durant el 2020, que no caducaran fins el 31 de desembre del 2021. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

FOTO PORTADA: Màquines de bitllets a l’estació de Bellaterra | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: