Diversió, temps, diners, salut… El mes de desembre és mes de balanç i d’expectatives. A alguns de vosaltres, en la nova edició en paper, us hem preguntat els desitjos que teníeu per aquest 2021 i fora del nostre local podeu trobar també un “Panell dels Desitjos” per mirar de projectar i comentar somnis plegats.

Ara bé, si ens pregunteu què desitgem nosaltres pel 2021 us diríem que RELACIONAR-NOS MÉS DES DE LA SINCERITAT. Des de la sinceritat de que vosaltres pugueu saber qui escriu aquestes línies. Des de la sinceritat d’explicar processos tal com s’han anat vivint i des de la sinceritat d’acceptar els mea culpa quan calen, a més de tenir realment la voluntat de millorar.

Si ens pregunteu a nosaltres, us diríem que relacionar-nos des de la sinceritat

Potser deixar enrere la gelosia, l’egoisme i l’estratègia és demanar massa per Nadal, però de què van aquestes dates sinó de tot el contrari? Malgrat estar en època de pantalles, subratllem la importància del contacte i la proximitat.

Perquè el nostre dia a dia és, al final, una combinació d’ambdues realitats. Des de trobar el moment per trucar, passar a veure o quedar… fins al moment de consultar Instagram, navegar per la web i correu o respondre Whatsapps sense parar.

Molt bones i màgiques festes a tothom!

FOTO PORTADA: Des del BellaterraDiari treballem amb la transparència de saber qui escriu les nostres línies | Redacció