EDITORIAL | I vosaltres, què desitgeu?

by | des. 24, 2020 | Editorial

Diversió, temps, diners, salut… El mes de desembre és mes de balanç i d’expectatives. A alguns de vosaltres, en la nova edició en paper, us hem preguntat els desitjos que teníeu per aquest 2021 i fora del nostre local podeu trobar també un “Panell dels Desitjos” per mirar de projectar i comentar somnis plegats.

Ara bé, si ens pregunteu què desitgem nosaltres pel 2021 us diríem que RELACIONAR-NOS MÉS DES DE LA SINCERITAT. Des de la sinceritat de que vosaltres pugueu saber qui escriu aquestes línies. Des de la sinceritat d’explicar processos tal com s’han anat vivint i des de la sinceritat d’acceptar els mea culpa quan calen, a més de tenir realment la voluntat de millorar.

Si ens pregunteu a nosaltres, us diríem que relacionar-nos des de la sinceritat

Potser deixar enrere la gelosia, l’egoisme i l’estratègia és demanar massa per Nadal, però de què van aquestes dates sinó de tot el contrari? Malgrat estar en època de pantalles, subratllem la importància del contacte i la proximitat.

Perquè el nostre dia a dia és, al final, una combinació d’ambdues realitats. Des de trobar el moment per trucar, passar a veure o quedar… fins al moment de consultar Instagram, navegar per la web i correu o respondre Whatsapps sense parar.

Molt bones i màgiques festes a tothom!

FOTO PORTADA: Des del BellaterraDiari treballem amb la transparència de saber qui escriu les nostres línies | Redacció

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: