L’escola bressol La Llar d’en Pitus de Bellaterra ha recaptat 1.140 euros gràcies a una iniciativa solidària que busca ajudar els infants amb problemes del cor i els vasos sanguinis. Concretament, la llar d’infats bellaterrenca ha ajudat a recaptar diners per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per donar-los suport en el tractament de cardiopaties congènites.

El recapte s’ha gestionat a través de la distribució de postals de Nadal solidàries des del “Projecte de suport a les famílies amb infants amb cardiopaties congènites” de l’Hospital. En ell, a més de La Llar d’en Pitus, hi han col·laborat l’estudi Emociona’t de fotografia de Terrassa i altres participants.

Des del centre es mostren molt contents per l’èxit de la iniciativa i han agraït a través de les xarxes socials a tots els participants “el seu granet de sorra”. Entre ells, a les famílies dels infants que han protagonitzat les postals.

El passat dilluns 14 de desembre es van enviar les transferències a l’hospital, a més d’un xec simbòlic que es va fer arrribar al Departament de Cardiologia del centre sanitari barceloní.

FOTO PORTADA: Una de les nenes fotografiades per la campanya | La Llar d’en Pitus