La Llar d’en Pitus recapta vora 1.200 euros pels infants amb cardiopaties congènites

by | des. 24, 2020 | Societat

Una de les nenes fotografiades per la campanya | La Llar d'en Pitus

L’escola bressol La Llar d’en Pitus de Bellaterra ha recaptat 1.140 euros gràcies a una iniciativa solidària que busca ajudar els infants amb problemes del cor i els vasos sanguinis. Concretament, la llar d’infats bellaterrenca ha ajudat a recaptar diners per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per donar-los suport en el tractament de cardiopaties congènites.

El recapte s’ha gestionat a través de la distribució de postals de Nadal solidàries des del “Projecte de suport a les famílies amb infants amb cardiopaties congènites” de l’Hospital. En ell, a més de La Llar d’en Pitus, hi han col·laborat l’estudi Emociona’t de fotografia de Terrassa i altres participants.

Des del centre es mostren molt contents per l’èxit de la iniciativa i han agraït a través de les xarxes socials a tots els participants “el seu granet de sorra”. Entre ells, a les famílies dels infants que han protagonitzat les postals.

El passat dilluns 14 de desembre es van enviar les transferències a l’hospital, a més d’un xec simbòlic que es va fer arrribar al Departament de Cardiologia del centre sanitari barceloní.

FOTO PORTADA: Una de les nenes fotografiades per la campanya | La Llar d’en Pitus

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: