La Llar d’en Pitus recapta vora 1.200 euros pels infants amb cardiopaties congènites

by | des. 24, 2020 | Societat

Una de les nenes fotografiades per la campanya | La Llar d'en Pitus

L’escola bressol La Llar d’en Pitus de Bellaterra ha recaptat 1.140 euros gràcies a una iniciativa solidària que busca ajudar els infants amb problemes del cor i els vasos sanguinis. Concretament, la llar d’infats bellaterrenca ha ajudat a recaptar diners per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per donar-los suport en el tractament de cardiopaties congènites.

El recapte s’ha gestionat a través de la distribució de postals de Nadal solidàries des del “Projecte de suport a les famílies amb infants amb cardiopaties congènites” de l’Hospital. En ell, a més de La Llar d’en Pitus, hi han col·laborat l’estudi Emociona’t de fotografia de Terrassa i altres participants.

Des del centre es mostren molt contents per l’èxit de la iniciativa i han agraït a través de les xarxes socials a tots els participants “el seu granet de sorra”. Entre ells, a les famílies dels infants que han protagonitzat les postals.

El passat dilluns 14 de desembre es van enviar les transferències a l’hospital, a més d’un xec simbòlic que es va fer arrribar al Departament de Cardiologia del centre sanitari barceloní.

FOTO PORTADA: Una de les nenes fotografiades per la campanya | La Llar d’en Pitus

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: