[VÍDEO] Així han quedat els pessebres més destacats de Bellaterra al 2020

by | des. 24, 2020 | Cultura

Un dels naixements muntats pels bellaterrencs | Toni Alfaro

Enguany el Nadal serà especial, i per a molts significarà una època de festes allunyada dels seus. Al BellaterraDiari hem volgut apropar l’esperit nadalenc a tots vosaltres, per fer comunitat en una de les dates a on compartir sembla més important que mai. Per això, hem fet un recull d’alguns dels pessebres més emblemàtics de les cases de Bellaterra.

En aquest sentit, hem fet un recull de fotografies de les auques nadalenques d’algunes de les llars bellaterrenques que ens han volgut obrir les portes. Les podeu veure aquí.

A més, hem volgut aplegar algunes d’aquestes petites estampes de Nadal en un vídeo que podeu veure a continuació:

FOTO PORTADA: Un dels naixements muntats pels bellaterrencs | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: