[VÍDEO] El Comerç de Bellaterra us desitja Bones Festes amb aquest vídeo!

by | des. 24, 2020 | Cultura

Un infant introdueix la seva carta als reis a la Bústia Reial de BellaterraDiari | Redacció

Tots els comerciants i empresaris de Bellaterra us feliciten aquest any el Nadal amb un vídeo produït per UyuniMedia i BellaterraDiari-Agència de Comunicació. La peça audiovisual de les empreses bellaterrenques vol subratllar la vitalitat que aporta el comerç a un poble i vol reflectir també l’excepcionalitat que hem hagut de viure el 2020.

El teixit comercial de Bellaterra us desitja molt Bones Festes i molt bona any nou 2021!

Podeu veure el vídeo a continuació:

FOTO PORTADA: Un infant introdueix la seva carta als reis a la Bústia Reial de BellaterraDiari | Redacció

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: