Èxit de la recollida solidària del Cau i els veïns del Turó de Sant Pau

by | des. 30, 2020 | Societat

Joguines recollides per l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau per la Creu Roja | A.V. Turó de Sant Pau

Molt bona valoració de les entitats bellaterrenques que van organitzar la recollida solidària de joguines, roba, menjar i mantes. Les dues accions paral·leles que van engegar el Grup Escolta Bellaterra i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau van tenir molt bona participació, segons indiquen, i serviran per ajudar els infants i adults més desafavorits, tant de Catalunya com de Sèrbia i Bòsnia.

Concretament, des del Cau indiquen que van obtenir fins 75 caixes entre roba d’abric, menjar i mantes que aniran destinades directament als refugiats de Bòsnia i Sèrbia. Uns nombres que, pels del Grup Escolta, indiquen que la gent de Bellaterra és especialment solidària. Alhora, agraeixen la implicació i bona participació del veïnat.

Caixes de roba, mantes i menjar pels refugiats de Sèrbia i Bòsnia entregades al Cau | Grup Escolta Bellaterra

Pel que fa a les joguines recaptades per l’associació veïnal, la participació també ha estat bona. Segons indica Puri Ribelles, presidenta de l’entitat “ha anat prou bé”. “Sempre vols més, però la gent ha participat i hem recollit bastantes joguines”, va explicar. Els representants de la Creu Roja van recollir les donacions el passat 22 de desembre.

FOTO PORTADA: Joguines recollides per l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau per la Creu Roja | A.V. Turó de Sant Pau

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: