Molt bona valoració de les entitats bellaterrenques que van organitzar la recollida solidària de joguines, roba, menjar i mantes. Les dues accions paral·leles que van engegar el Grup Escolta Bellaterra i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau van tenir molt bona participació, segons indiquen, i serviran per ajudar els infants i adults més desafavorits, tant de Catalunya com de Sèrbia i Bòsnia.

Concretament, des del Cau indiquen que van obtenir fins 75 caixes entre roba d’abric, menjar i mantes que aniran destinades directament als refugiats de Bòsnia i Sèrbia. Uns nombres que, pels del Grup Escolta, indiquen que la gent de Bellaterra és especialment solidària. Alhora, agraeixen la implicació i bona participació del veïnat.

Caixes de roba, mantes i menjar pels refugiats de Sèrbia i Bòsnia entregades al Cau | Grup Escolta Bellaterra

Pel que fa a les joguines recaptades per l’associació veïnal, la participació també ha estat bona. Segons indica Puri Ribelles, presidenta de l’entitat “ha anat prou bé”. “Sempre vols més, però la gent ha participat i hem recollit bastantes joguines”, va explicar. Els representants de la Creu Roja van recollir les donacions el passat 22 de desembre.

FOTO PORTADA: Joguines recollides per l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau per la Creu Roja | A.V. Turó de Sant Pau