“La Unió de Veïns us desitja unes Bones Festes i un millor any 2021!”

by | des. 31, 2020 | Comerços Amics, Espai d'Entitats

TEXT: Unió de Veïns de Bellaterra

“Volem agrair especialment a tots els socis la confiança que ens han demostrat durant aquest any 2020, malgrat ser un any tan difícil. Estem segurs que si unim esforços i ens ajudem els uns amb els altres, podrem tirar endavant els projectes que ens ajudin a assolir la Bellaterra que volem.

Els nostres pilars:

– Esperit associatiu
– Millora urbanística
– Sostenibilitat
– Foment de la cultura

Una Bellaterra amb un Parc Verd, amb els carrers i les voreres pròpies d’una urbanització moderna i mediambientalment sostenible. Amb les restriccions, prevencions i canvis que ens demana la situació marcada per la COVID, amb aquest escrit volem fer arribar un desig als nostres socis, seguidors i amics, perquè pugueu tenir un Bon Nadal 2020 i sobretot desitjar un Feliç Any 2021. Recordeu que, a més a més, teniu a la vostra disposició la pàgina web i les nostres xarxes socials Facebook i Twitter, on assíduament anem informant dels projectes en els que estem treballant.”

Fes-te soci!

Clica aquí

www.unioveinsbellaterra.cat

FOTO 1: Aportació solidària d’aliments a Càritas durant el Concurs de Paelles Confinades, al setembre.
UNIO DE VEÏNS

FOTO 2: Aquest any hem fomentat la instal·lació de plaques fotovol- taiques per a l’autoconsum. DIARIORENIOVABLES.COM

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: