TEXT: Unió de Veïns de Bellaterra

“Volem agrair especialment a tots els socis la confiança que ens han demostrat durant aquest any 2020, malgrat ser un any tan difícil. Estem segurs que si unim esforços i ens ajudem els uns amb els altres, podrem tirar endavant els projectes que ens ajudin a assolir la Bellaterra que volem.

Els nostres pilars:

– Esperit associatiu
– Millora urbanística
– Sostenibilitat
– Foment de la cultura

Una Bellaterra amb un Parc Verd, amb els carrers i les voreres pròpies d’una urbanització moderna i mediambientalment sostenible. Amb les restriccions, prevencions i canvis que ens demana la situació marcada per la COVID, amb aquest escrit volem fer arribar un desig als nostres socis, seguidors i amics, perquè pugueu tenir un Bon Nadal 2020 i sobretot desitjar un Feliç Any 2021. Recordeu que, a més a més, teniu a la vostra disposició la pàgina web i les nostres xarxes socials Facebook i Twitter, on assíduament anem informant dels projectes en els que estem treballant.”

Fes-te soci!

Clica aquí

www.unioveinsbellaterra.cat

FOTO 1: Aportació solidària d’aliments a Càritas durant el Concurs de Paelles Confinades, al setembre.
UNIO DE VEÏNS

FOTO 2: Aquest any hem fomentat la instal·lació de plaques fotovol- taiques per a l’autoconsum. DIARIORENIOVABLES.COM