El regidor de Relacions amb Bellaterra de l’Ajuntament de Cerdanyola, David González, serà el número 21 de la llista per Barcelona del Partit Socialista a les eleccions del 14 de febrer. Així, González s’uneix a la llista encapçalada per Salvador Illa a les eleccions al Parlament de Catalunya

Segons explica el regidor cerdanyolenc, la proposta per estar a la llista al Parlament va arribar “de forma molt natural”: “teníem molt clar que des de Cerdanyola volíem contribuir a la llista, i quin és el paper que podíem aportar”, diu, alhora que afegeix que va ser el PSC de la ciutat qui el va proposar.

Sobre com compaginar els càrrecs si surt escollit, indica que creu que existeix compatibilitat entre ser regidor i diputat al Parlament de Catalunya. Tanmateix, té clar que és un futur encara incert i “hauran de ser les urnes qui digui si haig de ser al Parlament o no”. Tot i això, ha volgut destacar que “la meva prioritat serà l’Ajuntament”.

González, de 26 anys, és actualment portaveu del govern del PSC al consitori cerdanyolenc i té les atribucions de Bon Govern i Qualitat Democràtica, Universitat i Ciutat del Coneixement, Joventut i Infància, a més de les Relacions amb l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra.

FOTO PORTADA: David Gonzàlez, durant una entrevista en vídeo amb el BellaterraDiari | Toni Alfaro