Què es farà a Bellaterra per Reis?

by | gen. 4, 2021 | Cultura

Els Reis Mags no arribaran enguany amb tren ni circularan pels carrers de Bellaterra. Així ho ha confirmat la vocal de Cultura de l’EMD de Bellaterra, Mei Barceló, després de setmanes en què s’havia valorat la possibilitat que un patge reial estigués a la plaça del Pi els dies, 2, 3 i 4 de gener.

Segons indiquen des de l’entitat, l’arribada dels Reis serà tota virtual, i es distribuirà un vídeo pregravat de la seva arribada a través dels canals de l’EMD de Bellaterra el pròxim dia 5 a les 17 h. Alhora, sobre el patge reial, Barceló explica que s’ha desestimat a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19.

A més del vídeo que s’emetrà a les 17 h, a partir de les 18 h es podrà participar en “una sèrie d’activitats virtuals” retransmeses pels canals de l’EMD. Entre elles, hi haurà les videotrucades que Ses Majestats faran als infants per separat. Per a més informació, podeu veure aquest vídeo.

El rei Melcior, anunciant la visita dels Reis d’enguany a Bellaterra | EMD Bellaterra

A les activitats virtuals participaran diferents entitats de Bellaterra, com La Inestable, el Grup Escolta Bellaterra, El Musical de Bellaterra i Can Ninot. “La Llei s’ha de complir, ens agradi o no, i aquest any ens ha tocat això” ha lamentat Barceló. Tot i això, desitja que “esperem que l’any que ve ho puguem fer molt maco i molt gran”.

Paral·lelament, els infants que així ho desitgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia Reial de BellaterraDiari presidida per un Esquirol Reial i situada just fora del local TALLER DE SERVEIS, a la plaça del Pi. Atenció perquè, per a que les cartes puguin arribar amb temps als Reis, s’hauran de venir a entregar els dies previs a la cavalcada o el mateix dia 5 fins les 14 hores i tots els infants que vinguin tindran un regalet gentilesa de Premium Homes by MASIFILL.

FOTO PORTADA: Els reis no es podran reunir amb els infants com en anys anteriors | Redacció

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: