Què es farà a Bellaterra per Reis?

by | gen. 4, 2021 | Cultura

Els Reis Mags no arribaran enguany amb tren ni circularan pels carrers de Bellaterra. Així ho ha confirmat la vocal de Cultura de l’EMD de Bellaterra, Mei Barceló, després de setmanes en què s’havia valorat la possibilitat que un patge reial estigués a la plaça del Pi els dies, 2, 3 i 4 de gener.

Segons indiquen des de l’entitat, l’arribada dels Reis serà tota virtual, i es distribuirà un vídeo pregravat de la seva arribada a través dels canals de l’EMD de Bellaterra el pròxim dia 5 a les 17 h. Alhora, sobre el patge reial, Barceló explica que s’ha desestimat a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19.

A més del vídeo que s’emetrà a les 17 h, a partir de les 18 h es podrà participar en “una sèrie d’activitats virtuals” retransmeses pels canals de l’EMD. Entre elles, hi haurà les videotrucades que Ses Majestats faran als infants per separat. Per a més informació, podeu veure aquest vídeo.

El rei Melcior, anunciant la visita dels Reis d’enguany a Bellaterra | EMD Bellaterra

A les activitats virtuals participaran diferents entitats de Bellaterra, com La Inestable, el Grup Escolta Bellaterra, El Musical de Bellaterra i Can Ninot. “La Llei s’ha de complir, ens agradi o no, i aquest any ens ha tocat això” ha lamentat Barceló. Tot i això, desitja que “esperem que l’any que ve ho puguem fer molt maco i molt gran”.

Paral·lelament, els infants que així ho desitgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia Reial de BellaterraDiari presidida per un Esquirol Reial i situada just fora del local TALLER DE SERVEIS, a la plaça del Pi. Atenció perquè, per a que les cartes puguin arribar amb temps als Reis, s’hauran de venir a entregar els dies previs a la cavalcada o el mateix dia 5 fins les 14 hores i tots els infants que vinguin tindran un regalet gentilesa de Premium Homes by MASIFILL.

FOTO PORTADA: Els reis no es podran reunir amb els infants com en anys anteriors | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Catalunya és un país de mostres i festivals dedicats al setè art. A llarg de l’any es programen prop d’una cinquantena, sota el paraigua del Catalunya Film Festivals. Aquest estiu, amb la represa de les activitats culturals presencials, se celebraran un total de dotze festivals de cinema en diverses ciutats i poblacions del país

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de música a El Musical de Bellaterra. És justament en motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes de El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: