Què es farà a Bellaterra per Reis?

by | gen. 4, 2021 | Cultura

Els Reis Mags no arribaran enguany amb tren ni circularan pels carrers de Bellaterra. Així ho ha confirmat la vocal de Cultura de l’EMD de Bellaterra, Mei Barceló, després de setmanes en què s’havia valorat la possibilitat que un patge reial estigués a la plaça del Pi els dies, 2, 3 i 4 de gener.

Segons indiquen des de l’entitat, l’arribada dels Reis serà tota virtual, i es distribuirà un vídeo pregravat de la seva arribada a través dels canals de l’EMD de Bellaterra el pròxim dia 5 a les 17 h. Alhora, sobre el patge reial, Barceló explica que s’ha desestimat a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19.

A més del vídeo que s’emetrà a les 17 h, a partir de les 18 h es podrà participar en “una sèrie d’activitats virtuals” retransmeses pels canals de l’EMD. Entre elles, hi haurà les videotrucades que Ses Majestats faran als infants per separat. Per a més informació, podeu veure aquest vídeo.

El rei Melcior, anunciant la visita dels Reis d’enguany a Bellaterra | EMD Bellaterra

A les activitats virtuals participaran diferents entitats de Bellaterra, com La Inestable, el Grup Escolta Bellaterra, El Musical de Bellaterra i Can Ninot. “La Llei s’ha de complir, ens agradi o no, i aquest any ens ha tocat això” ha lamentat Barceló. Tot i això, desitja que “esperem que l’any que ve ho puguem fer molt maco i molt gran”.

Paral·lelament, els infants que així ho desitgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia Reial de BellaterraDiari presidida per un Esquirol Reial i situada just fora del local TALLER DE SERVEIS, a la plaça del Pi. Atenció perquè, per a que les cartes puguin arribar amb temps als Reis, s’hauran de venir a entregar els dies previs a la cavalcada o el mateix dia 5 fins les 14 hores i tots els infants que vinguin tindran un regalet gentilesa de Premium Homes by MASIFILL.

FOTO PORTADA: Els reis no es podran reunir amb els infants com en anys anteriors | Redacció

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: