Petit ensurt per una crema controlada a Bellaterra

by | gen. 5, 2021 | Successos

Els Bombers van acudir a investigar el foc | Cedida

Ensurt sense conseqüències per un foc a una propietat del carrer Pin i Soler aquest dilluns 4 de gener a Bellaterra. Segons van indicar alguns veïns, al voltant de les 8 h van veure un petit incendi a un terreny a l’encreuament entre aquesta via i el carrer Serafí Pitarra. L’incident, però, no va tenir conseqüències.

I és que, segons informen els Bombers de la Generalitat, es tractava d’una crema controlada del propietari de la finca. Quan van arribar les tres dotacions van poder conversar amb el propietari i van comprovar que el foc s’havia fet d’acord amb la legalitat, i van marxar pocs minuts després de l’avís.

FOTO PORTADA: Els Bombers van acudir a investigar el foc | Cedida

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: