Petit ensurt per una crema controlada a Bellaterra

by | gen. 5, 2021 | Successos

Els Bombers van acudir a investigar el foc | Cedida

Ensurt sense conseqüències per un foc a una propietat del carrer Pin i Soler aquest dilluns 4 de gener a Bellaterra. Segons van indicar alguns veïns, al voltant de les 8 h van veure un petit incendi a un terreny a l’encreuament entre aquesta via i el carrer Serafí Pitarra. L’incident, però, no va tenir conseqüències.

I és que, segons informen els Bombers de la Generalitat, es tractava d’una crema controlada del propietari de la finca. Quan van arribar les tres dotacions van poder conversar amb el propietari i van comprovar que el foc s’havia fet d’acord amb la legalitat, i van marxar pocs minuts després de l’avís.

FOTO PORTADA: Els Bombers van acudir a investigar el foc | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: