Fins a 53 nens i nenes de Bellaterra, així com alguns pares i mares dels infants, van dipositar la seva carta dels Reis Mags a l’Esquirol Reial de BellaterraDiari, situat a la plaça del Pi, just davant de l’estació de Bellaterra. Una iniciativa que és el primer any que se celebra i que anava dirigida a tots els infants de Bellaterra. Les xifres recollides suposen un gran nombre en comparació amb la quantitat de petits bellaterrencs. En concret un 37% de tots els infants de 0 a 10 anys del poble que, segons dades de l’Idescat al 2019, arribaven a 145 petits bellaterrencs, mentre que de 0 a 5 n’hi ha 50 i 270 per sota de 15 anys, sempre el 2019.

Unes cartes cap a Ses Màgiques Majestats que van arribar escrites en català, castellà i anglès, i els Reis van poder rebre sense problema. Una última dada és que la major part de les missives van arribar en folis blancs o de colors, però també sis infants van utilitzar la carta facilitada per l’Ajuntament de Cerdanyola. Cinc altres van redactar la seva carta en una plantilla de l’Editorial Arguval, tres de l’establiment de joguines Drim, tres de Bonpreu Esclat, una de Muy Mucho, una altra de Toys R Us, una de Plataforma per la Llengua, una de Sant Quirze Comerç i una de la revista Tot Bellaterra.

Aquí podeu veure les millors fotos de l’entrega de cartes a l’Esquirol Reial:

FOTO PORTADA: L’esquirol reial de Bellaterra ha recollit enguany les cartes dels infants del poble | Redacció