Un poble “més unit” i que s’acabi la COVID, els desitjos dels bellaterrencs pel 2021

by | gen. 7, 2021 | Societat

Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció

Aquest any, des del BellaterraDiari hem volgut demanar a tots els bellaterrencs que ens han visitat, quins desitjos tenien pel 2021. Per fer-ho, hem instal·lat durant les dates nadalenques a l’entrada del nostre local un Panell dels Desitjos on recollir els somnis i expectatives per l’any vinent..

Entre les peticions pel nou any dels bellaterrencs, han destacat especialment una “major unitat” entre la gent de Bellaterra i que s’allunyi l’amenaça de la pandèmia de COVID-19.

“Que els bellaterrencs estiguem més units” o “un poble unit” són dos dels desitjos que s’han pogut trobar més al suro, referents a la unió dels diferents veïns de Bellaterra. “Bons veïns, Bellaterra bona gent” també cridava a la cohesió entre el veïnat, mentre que n’hi ha hagut altres de més reivindicatius com “volem una EMD més propera, no fa poble”.

Altres desitjos s’han centrat en l’esperada fi de la pandèmia de COVID-19 i la bona salut. Entre elles “llibertat sense mascareta i no COVID”, “que s’acabi la COVID-19” o “que tothom a Bellaterra tingui molta salut” han sigut alguns dels altres desitjos.

D’altra banda, alguns desitjos eren més de retrobament i contacte. Algunes persones han deixat clar que volen “molta pau i moltes abraçades”, així com altres que volen “tenir més a prop a qui tenim més lluny”, buscant estar més junts en una època difícil. Per la seva banda, també s’hi han escrit missatges que apel·laven al positivisme, com “un any ple d’il·lusió”, o altres a les festes de Nadal: “Bon Nadal a tothom, bona gent de Bellaterra”.

Per últim altres expectatives parlaven de la millora de la restauració, la sostenibilitat i el comerç. Un d’ells volia “que la restauració de la plaça del Pi pugui obrir amb previsió”, mentre que un altre demanava “poder seguir gaudint d’un entorn meravellós i del seu comerç”, i un tercer “per una Bellaterra més neta i un entorn verd lliure de plàstics”. Altres han sigut més essencials i abstractes, com “tornar a veure el teu somriure” o “Bellesa”.

FOTO PORTADA: Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: