Un poble “més unit” i que s’acabi la COVID, els desitjos dels bellaterrencs pel 2021

by | gen. 7, 2021 | Societat

Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció

Aquest any, des del BellaterraDiari hem volgut demanar a tots els bellaterrencs que ens han visitat, quins desitjos tenien pel 2021. Per fer-ho, hem instal·lat durant les dates nadalenques a l’entrada del nostre local un Panell dels Desitjos on recollir els somnis i expectatives per l’any vinent..

Entre les peticions pel nou any dels bellaterrencs, han destacat especialment una “major unitat” entre la gent de Bellaterra i que s’allunyi l’amenaça de la pandèmia de COVID-19.

“Que els bellaterrencs estiguem més units” o “un poble unit” són dos dels desitjos que s’han pogut trobar més al suro, referents a la unió dels diferents veïns de Bellaterra. “Bons veïns, Bellaterra bona gent” també cridava a la cohesió entre el veïnat, mentre que n’hi ha hagut altres de més reivindicatius com “volem una EMD més propera, no fa poble”.

Altres desitjos s’han centrat en l’esperada fi de la pandèmia de COVID-19 i la bona salut. Entre elles “llibertat sense mascareta i no COVID”, “que s’acabi la COVID-19” o “que tothom a Bellaterra tingui molta salut” han sigut alguns dels altres desitjos.

D’altra banda, alguns desitjos eren més de retrobament i contacte. Algunes persones han deixat clar que volen “molta pau i moltes abraçades”, així com altres que volen “tenir més a prop a qui tenim més lluny”, buscant estar més junts en una època difícil. Per la seva banda, també s’hi han escrit missatges que apel·laven al positivisme, com “un any ple d’il·lusió”, o altres a les festes de Nadal: “Bon Nadal a tothom, bona gent de Bellaterra”.

Per últim altres expectatives parlaven de la millora de la restauració, la sostenibilitat i el comerç. Un d’ells volia “que la restauració de la plaça del Pi pugui obrir amb previsió”, mentre que un altre demanava “poder seguir gaudint d’un entorn meravellós i del seu comerç”, i un tercer “per una Bellaterra més neta i un entorn verd lliure de plàstics”. Altres han sigut més essencials i abstractes, com “tornar a veure el teu somriure” o “Bellesa”.

FOTO PORTADA: Els bellaterrencs han penjat els seus desitjos pel 2021 a un panell a la plaça del Pi | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: