Ens deixa l’estimat Esteve Maria Faus o Sr. Faus

by | gen. 8, 2021 | Esqueles

Esteve Maria Faus i Mompart ha mort cristianament el dia 8 de gener a l’edat de 92 anys. Q.E.P.D. El bellaterrenc havia estat fortament implicat en la vida social i desenvolupament de Bellaterra essent President de la Junta del Club Bellaterra (1975), Secretari (1971-73) i Assessor Financer (1977). A més, també va ser Vicepresident de la Unió de Veïns (1982-83) i Tresorer (1978).

La seva vídua, Teresa Griera i Viñas; els seus fills, Mercè, Marc, Joan, Montse i Meritxell; els seus gendres, nores, nets, besnets, la Manoli i família tota l’acomiadaran aquest, dissabte 9 de gener, en la més estricta intimitat, a causa de les circumstàncies actuals.

Gràcies per tenir-lo present en el vostre record.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: