El cos dels Mossos d’Esquadra està alertant la població davant una sèrie de presumptes estafes relacionades amb la vacuna de la COVID-19. Segons informen des de la policia de la Generalitat, algunes persones es fan passar per proveïdors del tractament i demanen un pagament per poder enviar-lo.

Des del cos policial recorden que no cal fer cap pagament per obtenir la vacuna contra la COVID-19, ja que és el Departament de Salut de la Generalitat l’encarregat de proporcionar-la. A més, a Catalunya, el tractament és gratuït.

Per això, des dels Mossos d’Esquadra alerten a la població perquè desconfiïn de trucades a on s’ofereixi la vacuna. A més demanen que no es faci cap pagament per obtenir-la i, en cas de dubte, que els afectats parlin amb el seu centre de salut.

FOTO PORTADA: L’estafa es produeix habitualment per telèfon | Pixabay