Mossos d’Esquadra alerta davant les estafes per la vacuna de la COVID-19

by | gen. 8, 2021 | Societat

L'estafa es produeix habitualment per telèfon | Pixabay

El cos dels Mossos d’Esquadra està alertant la població davant una sèrie de presumptes estafes relacionades amb la vacuna de la COVID-19. Segons informen des de la policia de la Generalitat, algunes persones es fan passar per proveïdors del tractament i demanen un pagament per poder enviar-lo.

Des del cos policial recorden que no cal fer cap pagament per obtenir la vacuna contra la COVID-19, ja que és el Departament de Salut de la Generalitat l’encarregat de proporcionar-la. A més, a Catalunya, el tractament és gratuït.

Per això, des dels Mossos d’Esquadra alerten a la població perquè desconfiïn de trucades a on s’ofereixi la vacuna. A més demanen que no es faci cap pagament per obtenir-la i, en cas de dubte, que els afectats parlin amb el seu centre de salut.

FOTO PORTADA: L’estafa es produeix habitualment per telèfon | Pixabay

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Convocada una apagada massiva elèctrica

Convocada una apagada massiva elèctrica

Sota el lema “Desconnecta les elèctriques” diversos partits a escala estatal han convocat una apagada massiva elèctrica i una cassolada pel divendres 8 d’octubre de 22 a 22.30 hores amb l’objectiu de denunciar la pujada del preu de la llum

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: