Prealerta per neu a Bellaterra aquest cap de setmana

by | gen. 8, 2021 | Méteo

Les vies de Ferrocarrils, nevades al 2018 | Jordi Tardós

Bellaterra i tota la comarca del Vallès Occidental està en prealerta per precipitacions moderades en forma de neu. El pas de la borrasca Filomena ja ha deixat fred i neu a moltes parts de la península, i s’espera que aquest dissabte 9 de gener les nevades puguin arribar amb certa intensitat a la totalitat de Catalunya i el Vallès.

En concret, i segons indiquen des del Servei Meteorològic de Catalunya, la neu podria arribar de forma moderada a qualsevol cota del territori català, especialment a les primeres hores del matí, quan el temporal de neu es preveu més intens. Amb el pas de les hores, però, la cota de neu anirà pujant de forma variable, tot i que en el global de la jornada, la intensitat s’espera de 4 sobre 6. Especialment afectades es veuran les comarques del sud de Catalunya, a on poden arribar a acumular-se 30 centímetres de neu.

Es preveu que l'episodi de nevades duri al llarg d'aquest dissabte 9 | MeteoCat
Es preveu que l’episodi de nevades duri al llarg d’aquest dissabte 9 | MeteoCat

Bellaterra, es preveu que les afectacions per la neu puguin derivar en problemes per als vianants i conductors, però molt especialment al matí de dissabte. Al llarg del dia i amb l’arribada de diumenge, aquesta neu es podria transformar en pluja que la fongui allà on hagués quedat acumulada.

FOTO PORTADA: Les vies de Ferrocarrils, nevades al 2018 | Jordi Tardós

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: