Amb un to humorístic i amb la voluntat d’apropar totes les tradicions populars als infants del cau i a tothom, el Grup Escolta de Bellaterra ha produit aquest Nadal un vídeo-conte que ha compartit a través del seu perfil d’Instagram.

La peça en qüestió es va distribuir la passada vigília de Reis, el dia 5 de gener, amb l’objectiu d’arrencar somriures i aventures a totes les famílies i infants de Bellaterra. D’aquesta manera, el cau ha volgut gaudir d’aquestes dates, mentre encara no es poden fer actes ni celebracions a causa de les restriccions per la pandèmia.

El video-conte explica la història de dues pastoretes aventureres que, tot arribant a Bellaterra, es troben amb els problemes que la Castanyera ha causat a la Parròquia de la Santa Creu i la misteriosa desaparició de la manta del tió de l’església. Mentre no la recuperen, es trobaran amb diferents personatges populars com el rei Carnestoltes que està molt trist perquè aquest any no podrà celebrar la seva festa i rues o la princesa de Sant Jordi que fa defensa personal a la Font de la Bonaigua…

Des del Grup Escolta es mostren molt contents amb la difusió que va tenir la història i han volgut agraïr la tasca de tots aquells que han contribuït en l’elaboració del conte, que es va gravar a diferents caps de setmana de desembre.

Mireu el vídeo a continuació:

FOTO PORTADA: Capçalera del conte de Nadal del Cau | Grup Escolta Bellaterra