“Lamentem comunicar-vos la pèrdua del nostre amic Esteve Maria Faus i Mompart, que ens ha deixat el dia 8 de gener a l’edat de 92 anys.

A banda de la seva vinculació amb el Club Bellaterra, del que fou President, també ho va ser de la Unió de Veïns. Sempre va ser un referent per nosaltres i els que varem tenir la sort de tractar-lo, varem poder apreciar les seves grans qualitats personals.

Sempre el recordarem com una persona molt compromesa amb el Club i amb Bellaterra, així com pel seu sentit de l’humor i amabilitat. Recordem amb afecte les seves aportacions a les assemblees del Club, on sempre exposava el seu punt vista amb gran valentia, encert i equitat.

És sens dubte una gran pèrdua.

Seguiràs sempre en el nostre record Esteve. D.E.P.”

La Junta Directiva i tot l’equip del Club Bellaterra