El Musical dóna vida al Nadal amb una sèrie de concerts per Youtube

by | gen. 12, 2021 | Cultura

Un moment drant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra

L’escola de música i conservatori de Bellaterra, El Musical, no va voler deixar passar l’oportunitat de celebrar les festes nadalenques les passades setmanes. Així, va aplegar diferents àrees i departaments de l’escola per oferir diferents concerts.

Així, més enllà del tradicional Concert de Nadal dut a terme per l’Orquestra GP de principis del mes de desembre, l’escola va gravar fins a 6 concerts diferents.

En ells, hi van intervenir diferents seccions d’alumnes del centre, des dels més petits, entre 0 i 7 anys, fins la Coral Bellaterra, passant pels violoncelistes i el grup d’havaneres d’Els Pirates de Bellaterra.

Podeu veure tots els vídeos de concerts d’El Musical d’aquest Nadal a continuació:

FOTO PORTADA: Un moment drant el concert dels petits músics | El Musical de Bellaterra

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: