L’arribada de les noves restriccions el passat 7 de gener va fer que el Club Bellaterra es veiés abocat a adaptar-se de nou a la pandèmia. Per això, la majoria d’activitats esportives es passen a fer a l’aire lliure, incloent les activitats de fitnes.

Tot i que els horaris i accessos del Club segueixen amb les mateixes condicions, les noves limitacions impliquen que fins al pròxim 17 de gener les activitats a la sala de fitnes queden desplaçades a la zona enjardinada superior. En aquest sentit, el servei d’entrenament personal continua actiu i les sessions es fan a aquest espai exterior.

Pel que fa a les activitats dirigides, el club esportiu de Bellaterra recorda que es mantenen les mateixes condicions, celebrant-se a l’exterior. Tot i això, algunes es realitzaran a través de la plataforma Zoom:

  • Pilates de dilluns a les 18.30 hores i les 19.30 hores. Si esteu interessats/ades en aquesta classe heu d’enviar un Whatsapp a 659158174 (Helena).
  • Pilates de dimecres a les 18.30 hores i les 19.30 hores. Si esteu interessats/ades en aquesta classe heu d’enviar un Whatsapp a 615144791 (Gemma).
  • Classes de ioga Iyengar de dimarts a les 19.00 hores i a les 20.00 hores i la de dijous a les 19.30 hores. Si esteu interessats/ades en aquesta classe heu d’enviar un Whatsapp a 637450484 (Laura).

Sobre la piscina coberta, des del Club recorden que seguirà oberta com fins ara. Tot i això, com amb la resta d’activitats, cal reservar espai o activitat prèviament. D’altra banda, les classes d’aiguagim i els extraescolars de natació, així com la natació per nadons, queden suspeses.

Respecte als vestidors, els de fitnes només permetran l’accés al lavabo, mentre que els de la piscina estaran en ple funcionament, però només pels usuaris que vagin a nedar.

Abriga’t bé i no ho dubtis, vine al Club!

Per a més informació, visita la seva web.

FOTO PORTADA: Els entrenaments de fitness es poden seguir fent a la zona enjardinada del Club | Toni Alfaro