VÍDEO | Els estudiants de la UAB reclamen poder fer els exàmens a casa

by | gen. 13, 2021 | Societat

Estudiants de les PAU 2020 a la UAB | UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anunciat que tots els alumnes realitzaran els exàmens de forma presencial. Aquesta decisió ha generat molta polèmica entre els estudiants, que han realitzat diverses queixes per revertir la situació i aconseguir una avaluació sense aglomeracions a les aules i sense haver d’exposar-se davant del “perill de contagi”. Tot i així, el rector continua ferm amb la resolució presa des de la universitat.

Les assemblees de les diferents facultats de la UAB han realitzat un comunicat dirigit a les autoritats acadèmiques i sanitàries on demanen que s’apliqui el mateix criteri a l’avaluació que a la docència; per tant, realitzar els exàmens en línia.

El moviment estudiantil assenyala que la situació epidemiològica està empitjorant cada cop més i que la solució és realitzar un test massiu a tots els assistents, a més d’acomplir amb protocols estrictes d’entrada i sortida, per no generar aglomeracions. Si no es poden garantir les mesures de seguretat esmentades, els exàmens s’haurien de realitzar de forma telemàtica, denuncien.

Els estudiants han denunciat la situació en un vídeo, que podeu veure a continuació:

Redacció del Món Terrassa

FOTO PORTADA: Estudiants de les PAU 2020 a la UAB | UAB

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: