S’ajornen les eleccions al Parlament de Catalunya

by | gen. 15, 2021 | Política

Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Ja és una realitat: les dades de la pandèmia de la Covid-19, que han empitjorat en els darrers dies i encara es preveu que empitjorin més en els següents, obliguen a ajornar les eleccions al Parlament de Catalunya, que estaven previstes pel 14 de febrer.

Com ja s’anava destil·lant en les últimes hores, el Govern i els diferents partits polítics han arribat a un acord per tal d’ajornar els comicis, que se celebraran, en principi i a falta de corroboració oficial, el pròxim 30 de maig, tot i que el PSC demanava que es fessin el 14 o el 21 de març.

FOTO PORTADA: Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: