S’ajornen les eleccions al Parlament de Catalunya

by | gen. 15, 2021 | Política

Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Ja és una realitat: les dades de la pandèmia de la Covid-19, que han empitjorat en els darrers dies i encara es preveu que empitjorin més en els següents, obliguen a ajornar les eleccions al Parlament de Catalunya, que estaven previstes pel 14 de febrer.

Com ja s’anava destil·lant en les últimes hores, el Govern i els diferents partits polítics han arribat a un acord per tal d’ajornar els comicis, que se celebraran, en principi i a falta de corroboració oficial, el pròxim 30 de maig, tot i que el PSC demanava que es fessin el 14 o el 21 de març.

FOTO PORTADA: Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: