S’ajornen les eleccions al Parlament de Catalunya

by | gen. 15, 2021 | Política

Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Ja és una realitat: les dades de la pandèmia de la Covid-19, que han empitjorat en els darrers dies i encara es preveu que empitjorin més en els següents, obliguen a ajornar les eleccions al Parlament de Catalunya, que estaven previstes pel 14 de febrer.

Com ja s’anava destil·lant en les últimes hores, el Govern i els diferents partits polítics han arribat a un acord per tal d’ajornar els comicis, que se celebraran, en principi i a falta de corroboració oficial, el pròxim 30 de maig, tot i que el PSC demanava que es fessin el 14 o el 21 de març.

FOTO PORTADA: Una bellaterrenca vota durant les eleccions generals | Redacció

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: