El Tribunal Superior de Justícia manté les eleccions pel 14 de febrer

by | gen. 19, 2021 | Política

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès de forma cautelar el decret del Govern que ajorna les eleccions al Parlament previstes pel 14 de febrer. Així, els comicis es mantenen de moment en aquesta data.

El tribunal ha acceptat les mesures cautelaríssimes que demanava un dels recursos, presentat per un particular, contra l’ajornament electoral proposat pel govern català pel coronavirus. Altres recursos presentats també demanen la suspensió cautelar del decret mentre s’estudia el fons de la qüestió. 

El TSJC s’ha donat trasllat a la Generalitat i a la fiscalia perquè presentin les seves al·legacions abans del dijous a les 10 hores. Un cop rebudes les al·legacions, la sala començarà la deliberació sobre les mesures cautelars, podent-se pronunciar aquell mateix dia o no.

Entre les entitats i partits que han presentat recurs hi ha Lliga Democràtica, Federalistes d’Esquerres (vinculat al PSC), Izquierda en Positivo i Impulso Ciudadano. La decisió d’acceptar les mesures cautelaríssimes no anticipa el posicionament sobre el fons de l’assumpte, ha recordat el TSJC en un comunicat.

FOTO: Imatge de la jornada de votació del 28 d’abril del 2019 a Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2.104 persones podran votar a Bellaterra si finalment les eleccions són el 14 de febrer - BellaterraDiari - […] la resolució definitiva del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) – que va decidir suspendre l’aplaçament de les…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: