El Tribunal Superior de Justícia manté les eleccions pel 14 de febrer

by | gen. 19, 2021 | Política

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès de forma cautelar el decret del Govern que ajorna les eleccions al Parlament previstes pel 14 de febrer. Així, els comicis es mantenen de moment en aquesta data.

El tribunal ha acceptat les mesures cautelaríssimes que demanava un dels recursos, presentat per un particular, contra l’ajornament electoral proposat pel govern català pel coronavirus. Altres recursos presentats també demanen la suspensió cautelar del decret mentre s’estudia el fons de la qüestió. 

El TSJC s’ha donat trasllat a la Generalitat i a la fiscalia perquè presentin les seves al·legacions abans del dijous a les 10 hores. Un cop rebudes les al·legacions, la sala començarà la deliberació sobre les mesures cautelars, podent-se pronunciar aquell mateix dia o no.

Entre les entitats i partits que han presentat recurs hi ha Lliga Democràtica, Federalistes d’Esquerres (vinculat al PSC), Izquierda en Positivo i Impulso Ciudadano. La decisió d’acceptar les mesures cautelaríssimes no anticipa el posicionament sobre el fons de l’assumpte, ha recordat el TSJC en un comunicat.

FOTO: Imatge de la jornada de votació del 28 d’abril del 2019 a Bellaterra

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2.104 persones podran votar a Bellaterra si finalment les eleccions són el 14 de febrer - BellaterraDiari - […] la resolució definitiva del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) – que va decidir suspendre l’aplaçament de les…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: