La Unió de Veïns sol·licita que es bonifiqui l’IBI dels socis que s’han passat a l’autoconsum

by | gen. 19, 2021 | Societat

plaques fotovoltaiques

Des de la Unió de Veïns de Bellaterra han emprès una sol·licitud col·lectiva pels socis que han instal·lat darrerament plaques fotovoltaiques per l’autoconsum elèctric. L’associació veïnal ha demanat que s’apliquin, ja en el 2021, les noves bonificacions de l’IBI aprovades per l’Ajuntament de Cerdanyola en el Ple del 30 d’octubre del 2020 (topall de 500€ de bonificació anual durant 5 anys. Fins ara era de 330€ per 3 anys).

Sembla que hi ha risc de que no es tinguin totes les aprovacions administratives necessàries i no s’apliquin les noves bonificacions fins a l’any 2022. És per aquest motiu que han fet una sol·licitud col·lectiva, per tenir més possibilitats que s’apliquin les bonificacions millorades.

La instància l’han presentada a la Diputació de Barcelona, que gestiona el cobrament dels IBIs i una altra a l’Ajuntament de Cerdanyola, perquè quedi constància i hi donin suport.

Finalment l’associació de veïns es compromet a mantenir informats als seus socis i espera que també serveixi per aquells veïns que s’han instal·lat plaques fotovoltaiques, però que no han arribat a temps per firmar.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: