Enderrocada la Caseta dels Pous

by | gen. 21, 2021 | Història de Bellaterra

Aquest dilluns 18 de gener es va enderrocar definitivament la coneguda com a “Caseta dels Pous” de Bellaterra. Un habitatge que es va construïr durant la primera meitat del segle XX i que abastia amb aigua a tota la comunitat bellaterrenca d’aleshores.

Amb el dipòsit situat al Pla dels Estels, la instal·lació de dins la casa bombejava l’aigua per arribar a totes les finques i fins i tot havia arribat a tenir un operari amb la seva família vivint allà i que s’encarregaven del manteniment de la instal·lació. Actualment l’aigua es continua bombejant però el seu propietari, Aigües de Sabadell, ha decidit substituir l’edifici per unes instal·lacions més modernes adosades al mateix turó. Unes obres que varen començar l’octubre del 2019 i que ara han posat el seu punt i final

Podeu veure a continuació les imatges de l’abans i el després. També saber més sobre la caseta i la problemàtica de l’aigua a Bellaterra aquí, una peça que vàrem fer l’any 2019.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: