Enderrocada la Caseta dels Pous

by | gen. 21, 2021 | Història de Bellaterra

Aquest dilluns 18 de gener es va enderrocar definitivament la coneguda com a “Caseta dels Pous” de Bellaterra. Un habitatge que es va construïr durant la primera meitat del segle XX i que abastia amb aigua a tota la comunitat bellaterrenca d’aleshores.

Amb el dipòsit situat al Pla dels Estels, la instal·lació de dins la casa bombejava l’aigua per arribar a totes les finques i fins i tot havia arribat a tenir un operari amb la seva família vivint allà i que s’encarregaven del manteniment de la instal·lació. Actualment l’aigua es continua bombejant però el seu propietari, Aigües de Sabadell, ha decidit substituir l’edifici per unes instal·lacions més modernes adosades al mateix turó. Unes obres que varen començar l’octubre del 2019 i que ara han posat el seu punt i final

Podeu veure a continuació les imatges de l’abans i el després. També saber més sobre la caseta i la problemàtica de l’aigua a Bellaterra aquí, una peça que vàrem fer l’any 2019.

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: