Vols convertir-te en una experta en bellesa? T’interessaria millorar la teva imatge personal? Amb l’ajuda d’una Consultora en Bellesa Independent ho pots aconseguir.

El nou projecte d’origen bellaterrenc consisteix en un servei de cosmètica i maquillatge que es pot articular tant en format virtual com presencial a Bellaterra i voltants. Aquestes sessions de bellesa gratuïtes et permetran conèixer a fons tots els productes i novetats disponibles al mercat. A més, també podràs formar part d’un l’equip de professionals de bellesa, amb el creixement personal, professional i econòmic que significa.

Sessions de Bellesa particulars gratuïtes

Trucada o Whatsapp al 669 519 253

Els tractaments que millor s’adapten a tu

Els productes van des d’elements per cuidar la teva pell, looks de maquillatge o d’altres tractaments proposats a mida per a tu. Prova’ls de forma assessorada amb la teva consultora, deixan-te recomanar en les sessions presencials o on-line.

A més, si les contactes, les professionals et faran un estudi pre-perfil de la teva persona i es fixaran en els teus hàbits, rutines, expectatives o canvis. Un seguit d’elements imprescindibles a tenir en compte a l’hora de recomanar-te els tractaments més adequats.

Com funcionen les sessions?

Si estàs interessat/da en una sessió de bellesa gratuïta, escriu-nos o truca’ns i agendarem una primera sessió. Aquestes trobades serveixen per conèixer-nos, oferir-vos proves, resoldre dubtes, compartir experiències, etc.

Vols fer d’assessor o assessora?

A més, si t’interessa la cosmètica i estàs buscant oportunitats per emprendre, pots esdevenir assessor/a en bellesa. Formaràs part d’un equip de professionals de bellesa, ajudaràs a altres persones a que se sentin cuidades, creixaràs personal i professionalment i optaràs a nombrosos cursos de formació. Escriu-nos i t’explicarem com fer-ho!

Sessions de Bellesa particulars gratuïtes

Trucada o Whatsapp al 669 519 253