Fes una sessió de bellesa gratuïta presencial o on-line

by | gen. 21, 2021 | Comerços Amics

Vols convertir-te en una experta en bellesa? T’interessaria millorar la teva imatge personal? Amb l’ajuda d’una Consultora en Bellesa Independent ho pots aconseguir.

El nou projecte d’origen bellaterrenc consisteix en un servei de cosmètica i maquillatge que es pot articular tant en format virtual com presencial a Bellaterra i voltants. Aquestes sessions de bellesa gratuïtes et permetran conèixer a fons tots els productes i novetats disponibles al mercat. A més, també podràs formar part d’un l’equip de professionals de bellesa, amb el creixement personal, professional i econòmic que significa.

Sessions de Bellesa particulars gratuïtes

Trucada o Whatsapp al 669 519 253

Els tractaments que millor s’adapten a tu

Els productes van des d’elements per cuidar la teva pell, looks de maquillatge o d’altres tractaments proposats a mida per a tu. Prova’ls de forma assessorada amb la teva consultora, deixan-te recomanar en les sessions presencials o on-line.

A més, si les contactes, les professionals et faran un estudi pre-perfil de la teva persona i es fixaran en els teus hàbits, rutines, expectatives o canvis. Un seguit d’elements imprescindibles a tenir en compte a l’hora de recomanar-te els tractaments més adequats.

Com funcionen les sessions?

Si estàs interessat/da en una sessió de bellesa gratuïta, escriu-nos o truca’ns i agendarem una primera sessió. Aquestes trobades serveixen per conèixer-nos, oferir-vos proves, resoldre dubtes, compartir experiències, etc.

Vols fer d’assessor o assessora?

A més, si t’interessa la cosmètica i estàs buscant oportunitats per emprendre, pots esdevenir assessor/a en bellesa. Formaràs part d’un equip de professionals de bellesa, ajudaràs a altres persones a que se sentin cuidades, creixaràs personal i professionalment i optaràs a nombrosos cursos de formació. Escriu-nos i t’explicarem com fer-ho!

Sessions de Bellesa particulars gratuïtes

Trucada o Whatsapp al 669 519 253

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: