L’Ajuntament contractarà 37 persones en atur per treballar com a informadores el 14F

by | gen. 29, 2021 | Política

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contractarà 37 persones en atur per actuar com a informadores als comicis del 14F. Es tracta d’una tasca del procés electoral on no és imprescindible la presència d’un treballador/a de l’administració pública. Seran tasques d’informació i revisió de compliment de les mesures COVID-19 (18 persones)  i responsables dels centres de votació i de la seguretat sanitària (19 persones) amb la finalitat de que puguin atendre les peticions d’informació que la ciutadania faci.

Les persones que optin a aquesta convocatòria hauran de tenir com a mínim el graduat escolar. Per optar-hi hauran d’apuntar-se al Servei Municipal d’Ocupació, situat a la Masia de Can Serraperera, fins al 4 de febrer.

Les persones interessades caldrà que estiguin inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d’Ocupació o bé com a demandants d’ocupació a l’OTG de Cerdanyola del Vallès.

En el cas de que hi hagi més candidats/es que llocs, la selecció d’informadores i informadors es farà en un sorteig obert en què participaran totes les persones interessades que reuneixin les condicions per ser contractades.

La voluntat del govern municipal és continuar amb aquest procediment, que es va iniciar al 2019, perquè sigui l’habitual  en totes les eleccions futures.Informació i inscripcionsServei Municipal d’OcupacióMasia Can SerrapereraTel. 93 594 70 50ofertes@cerdanyola.catorientacio@cerdanyola.cat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest dijous a les 17h l’Ajuntament de Cerdanyola celebrarà la sessió ordinària del ple municipal del mes de maig de forma telemàtica. Es podrà seguir a través d’aquest enllaç. A les 16h es durà a terme, també telemàticament, l’audiència ciutadana.

3 consellers vallesans al nou govern català

3 consellers vallesans al nou govern català

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: