L’Ajuntament contractarà 37 persones en atur per treballar com a informadores el 14F

by | gen. 29, 2021 | Política

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contractarà 37 persones en atur per actuar com a informadores als comicis del 14F. Es tracta d’una tasca del procés electoral on no és imprescindible la presència d’un treballador/a de l’administració pública. Seran tasques d’informació i revisió de compliment de les mesures COVID-19 (18 persones)  i responsables dels centres de votació i de la seguretat sanitària (19 persones) amb la finalitat de que puguin atendre les peticions d’informació que la ciutadania faci.

Les persones que optin a aquesta convocatòria hauran de tenir com a mínim el graduat escolar. Per optar-hi hauran d’apuntar-se al Servei Municipal d’Ocupació, situat a la Masia de Can Serraperera, fins al 4 de febrer.

Les persones interessades caldrà que estiguin inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d’Ocupació o bé com a demandants d’ocupació a l’OTG de Cerdanyola del Vallès.

En el cas de que hi hagi més candidats/es que llocs, la selecció d’informadores i informadors es farà en un sorteig obert en què participaran totes les persones interessades que reuneixin les condicions per ser contractades.

La voluntat del govern municipal és continuar amb aquest procediment, que es va iniciar al 2019, perquè sigui l’habitual  en totes les eleccions futures.Informació i inscripcionsServei Municipal d’OcupacióMasia Can SerrapereraTel. 93 594 70 50ofertes@cerdanyola.catorientacio@cerdanyola.cat

Vols llegir més…?

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de cultura i esports de l’Entitat Municipal Desentralitzada (EMD), Mei Barceló, després de ser acusada de publicar una piulada a Twitter que ha aixecat polseguera on feia referència a “los ñordos que vinisteis aquí desde la Tierra de las 3 cosechas (…)”

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: