ERC es reivindica com a garantia de l’Hospital Ernest Lluch

by | febr. 2, 2021 | Política

El cap de llista d’Esquerra Republicana al Vallès Occidental, Juli Fernández, ha reivindicat la importància de què ERC estigui al govern de la Generalitat perquè l’Hospital Ernest Lluch sigui una realitat. Ho ha fet davant els terrenys que han d’acollir l’hospital entre Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac i acompanyat de representants del partit a la comarca.

“Cal agrair la feina dels professionals de la salut, però també cal dotar-los de les eines necessàries”, ha dit Fernández aquest 1 de febrer en roda de premsa. El candidat republicà ha posat en valor l’augment del pressupost en el Departament de Salut des que ERC està al govern, assegurant que el projecte de l’Hospital Ernest Lluch és una de les prioritats.

El desembre de 2020, el Departament de Salut va anunciar la posada en marxa i els detalls del nou hospital que donarà servei als habitants de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès i Badia del Vallès. “La millor garantia perquè aquest hospital sigui una realitat en el menor temps possible és ERC perquè l’hem projectat des del Departament posant els recursos”, ha assegurat Juli Fernàndez. Preguntat pel nom de l’hospital, el candidat ha donat per fet que es dirà Ernest Lluch.

Per la seva banda, la portaveu d’ERC a Cerdanyola i suplent a la llista pel 14-F, Helena Solà, ha recordat que el febrer de 2011, ara fa deu anys, també van convocar una roda de premsa al mateix lloc per reivindicar l’hospital. “És una vella reivindicació i donarà resposta a les necessitats que tenim al municipi fent que les llistes d’espera de proves, visites, intervencions i urgències en un Parc Taulí col·lapsadíssim”, ha dit Solà.

En la mateixa línia, la cerdanyolenca ha destacat que la construcció de l’hospital eliminarà un desequilibri territorial provocat per les diferències de les llistes d’espera entre municipis: “ciutadans d’altres comarques tenen llistes d’espera més curtes que els de Cerdanyola”. A més, Solà ha dedicat unes paraules de reconeixement al paper de la ciutadania en la lluita perquè l’hospital es construeixi.

FOTO: Juli Fernández i representants d’ERC al Vallès Occidental davant els terrenys que han d’acollir l’Hospital Ernest Lluch. FOTO: Mónica GM

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest dijous a les 17h l’Ajuntament de Cerdanyola celebrarà la sessió ordinària del ple municipal del mes de maig de forma telemàtica. Es podrà seguir a través d’aquest enllaç. A les 16h es durà a terme, també telemàticament, l’audiència ciutadana.

3 consellers vallesans al nou govern català

3 consellers vallesans al nou govern català

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: