La Generalitat inclourà als policies locals en el grup de vacunació dels cossos essencials

by | febr. 2, 2021 | Societat

Cotxes de la Policia Local a Cerdanyola. FOTO: Arxiu | o.moreno

La Generalitat inclourà als policies locals de Catalunya en el grup de vacunació dels cossos essencials. El Departament d’Interior ho ha comunicat a la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), després que ho sol·licités el mes passat en considerar que aquest sector estava “especialment exposat” per la seva tasca en primera línia. De fet, el sindicat també ha recordat que en molts casos la seva feina es concreta “en actuacions domiciliàries”, així com en “via pública” amb persones que podrien estar contagiades de coronavirus. “Desenvolupen una tasca professional d’alt risc”, insisteix el comunicat.

El sindicat ha recordat que el Ministeri de l’Interior va publicar una instrucció en la qual s’establia que s’inclogués a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Forces Armades, com a grups prioritaris, en la següent etapa de vacunació contra la Covid-19. Llavors, CSIF denunciava que no s’inclogués al cos de la Policia Local de manera immediata, sol·licitant a la Generalitat que realitzés “els tràmits pertinents” per a fer-ho factible.

Per això valoren positivament l’anunci i esperen que es tradueixi “en els canvis normatius necessaris” per a la seva ràpida aprovació.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: