La Generalitat inclourà als policies locals en el grup de vacunació dels cossos essencials

by | febr. 2, 2021 | Societat

Cotxes de la Policia Local a Cerdanyola. FOTO: Arxiu | o.moreno

La Generalitat inclourà als policies locals de Catalunya en el grup de vacunació dels cossos essencials. El Departament d’Interior ho ha comunicat a la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), després que ho sol·licités el mes passat en considerar que aquest sector estava “especialment exposat” per la seva tasca en primera línia. De fet, el sindicat també ha recordat que en molts casos la seva feina es concreta “en actuacions domiciliàries”, així com en “via pública” amb persones que podrien estar contagiades de coronavirus. “Desenvolupen una tasca professional d’alt risc”, insisteix el comunicat.

El sindicat ha recordat que el Ministeri de l’Interior va publicar una instrucció en la qual s’establia que s’inclogués a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Forces Armades, com a grups prioritaris, en la següent etapa de vacunació contra la Covid-19. Llavors, CSIF denunciava que no s’inclogués al cos de la Policia Local de manera immediata, sol·licitant a la Generalitat que realitzés “els tràmits pertinents” per a fer-ho factible.

Per això valoren positivament l’anunci i esperen que es tradueixi “en els canvis normatius necessaris” per a la seva ràpida aprovació.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: