La Generalitat inclourà als policies locals en el grup de vacunació dels cossos essencials

by | febr. 2, 2021 | Societat

Cotxes de la Policia Local a Cerdanyola. FOTO: Arxiu | o.moreno

La Generalitat inclourà als policies locals de Catalunya en el grup de vacunació dels cossos essencials. El Departament d’Interior ho ha comunicat a la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), després que ho sol·licités el mes passat en considerar que aquest sector estava “especialment exposat” per la seva tasca en primera línia. De fet, el sindicat també ha recordat que en molts casos la seva feina es concreta “en actuacions domiciliàries”, així com en “via pública” amb persones que podrien estar contagiades de coronavirus. “Desenvolupen una tasca professional d’alt risc”, insisteix el comunicat.

El sindicat ha recordat que el Ministeri de l’Interior va publicar una instrucció en la qual s’establia que s’inclogués a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Forces Armades, com a grups prioritaris, en la següent etapa de vacunació contra la Covid-19. Llavors, CSIF denunciava que no s’inclogués al cos de la Policia Local de manera immediata, sol·licitant a la Generalitat que realitzés “els tràmits pertinents” per a fer-ho factible.

Per això valoren positivament l’anunci i esperen que es tradueixi “en els canvis normatius necessaris” per a la seva ràpida aprovació.

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: