La fruita amb l’escalf de sempre i una comoditat com mai. Aquesta és la idea que hi ha darrere la fruiteria Los Monteros, amb més de 40 anys d’història. Situada ben a prop de Bellaterra, al passeig Francesc Macià de Sant Cugat, Los Monteros ofereix la millor fruita amb servei a domicili i un tracte excepcional.

Encara més: des de Los Monteros han adaptat la seva web per tal de poder-hi comprar directament online, escollint entre els seus productes de gran qualitat. A més, no només rebreu còmodament a casa vostra les verdures i fruites que vulgueu, mantenint el nivell d’exigència, sinó també amb unes mesures de seguretat adaptades a la COVID-19.

Visita la tenda on-line aquí

I és que la història de Los Monteros parla d’una llarga trajectòria en el negoci de la fruita. Nascuda el 1975, l’empresa familiar va arribar a Sant Cugat el 1992. Des de llavors, ha sapigut portar la dolçor i la salut a centenars de santcugatencs, i ara és la tercera generació familiar la que s’adapta als temps actuals ajudant-vos a fer la vostra compra de forma ràpida i senzilla.

Fruiteria Los Monteros

FOTO PORTADA: Alguns dels productes de Los Monteros | Los Monteros