Compra on-line a la fruiteria Los Monteros de Sant Cugat

by | febr. 3, 2021 | Comerços Amics

Alguns dels productes de Los Monteros | Los Monteros

La fruita amb l’escalf de sempre i una comoditat com mai. Aquesta és la idea que hi ha darrere la fruiteria Los Monteros, amb més de 40 anys d’història. Situada ben a prop de Bellaterra, al passeig Francesc Macià de Sant Cugat, Los Monteros ofereix la millor fruita amb servei a domicili i un tracte excepcional.

Encara més: des de Los Monteros han adaptat la seva web per tal de poder-hi comprar directament online, escollint entre els seus productes de gran qualitat. A més, no només rebreu còmodament a casa vostra les verdures i fruites que vulgueu, mantenint el nivell d’exigència, sinó també amb unes mesures de seguretat adaptades a la COVID-19.

Visita la tenda on-line aquí

I és que la història de Los Monteros parla d’una llarga trajectòria en el negoci de la fruita. Nascuda el 1975, l’empresa familiar va arribar a Sant Cugat el 1992. Des de llavors, ha sapigut portar la dolçor i la salut a centenars de santcugatencs, i ara és la tercera generació familiar la que s’adapta als temps actuals ajudant-vos a fer la vostra compra de forma ràpida i senzilla.

Fruiteria Los Monteros

FOTO PORTADA: Alguns dels productes de Los Monteros | Los Monteros

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: