Nous incidents de conducta a la pastisseria i forn Bonaparte de Bellaterra

by | febr. 4, 2021 | Successos

Més incidents de conducta a la cafeteria i forn Bonaparte de Bellaterra. El mateix veí que ja el mes de novembre va agredir, insultar i humiliar diferents treballadores de Bellaterra, ha tornat a generar crits, insults i fins i tot una agresió amb xocolata calenta cap a a una de les dependentes.

Una acció que ha comportat una segona denúncia per part del propietari de l’establiment ja que, en el seu moment, ja el van advertir-lo que no podia entrar al local sense mascareta i tot i així ho va fer, va servir-se ell mateix el menjar i beure des de darrere la barra, va consumir sense pagar i va llançar-los xocolata calenta i insultar.

El primer judici ràpid es va celebrar ara farà 1 mes i mig i l’afectat no es va presentar. Amb tot, estan a l’espera de la sentència del primer judici i ara interposaran una segona denúncia contra ell, a més de demanar-ne un ordre d’allunyament o fer-li saber el veto que té per entrar en aquest local.

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: