[VÍDEO] Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 18 de gener de 2021

by | febr. 4, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El primer ple de l’any 2021 Bellaterra va destacar per les crítiques i preguntes al voltant de la situació econòmica de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra actualment. Una situació que els grups de l’oposició van qualificar de “precària” fruit d’una “pèssima gestió econòmica“, segons apuntaven els grups de Convergents i ERC. Mentrestant, el president de l’EMD i líder del partit Gent per BellaterraRamon Andreu Atik, defensava que simplement es tracta de “problemes de tresoreria puntuals” causats per problemes amb la renovació de la pòlissa de crèdit anual.

Llegiu la crònica sencera aquí o bé veieu el vídeo a continuació:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: