[VÍDEO] Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 18 de gener de 2021

by | febr. 4, 2021 | Vídeos dels plens a l'EMD

El primer ple de l’any 2021 Bellaterra va destacar per les crítiques i preguntes al voltant de la situació econòmica de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra actualment. Una situació que els grups de l’oposició van qualificar de “precària” fruit d’una “pèssima gestió econòmica“, segons apuntaven els grups de Convergents i ERC. Mentrestant, el president de l’EMD i líder del partit Gent per BellaterraRamon Andreu Atik, defensava que simplement es tracta de “problemes de tresoreria puntuals” causats per problemes amb la renovació de la pòlissa de crèdit anual.

Llegiu la crònica sencera aquí o bé veieu el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: