Ja està aquí el primer BellaterraDiari en paper de l’any 2021!

by | febr. 5, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja s’està repartint per totes les cases i comerços de Bellaterra la nova edició del BellaterraDiari en paper.

A la publicació, corresponent al mes de gener 2021, hi podeu trobar una radiografia de la situació de Bellaterra pel que fa a moviments immobiliaris segons les tres agències del territori, l’editorial de comiat a càrrec de Toni Alfaro, la petició de col·laboració de la Unió de Veïns per part de l’EMD i altres notícies d’actualitat com el debat al voltant de la situació econòmica de l’EMD, el pla de vacunació, les acusacions cap a la revista en paper TotBellaterra i el projecte de FGC per posar un aparcament de bicis a l’estació.

Veieu-la online a continuació o a les vostres bústies!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: