Ja està aquí el primer BellaterraDiari en paper de l’any 2021!

by | febr. 5, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja s’està repartint per totes les cases i comerços de Bellaterra la nova edició del BellaterraDiari en paper.

A la publicació, corresponent al mes de gener 2021, hi podeu trobar una radiografia de la situació de Bellaterra pel que fa a moviments immobiliaris segons les tres agències del territori, l’editorial de comiat a càrrec de Toni Alfaro, la petició de col·laboració de la Unió de Veïns per part de l’EMD i altres notícies d’actualitat com el debat al voltant de la situació econòmica de l’EMD, el pla de vacunació, les acusacions cap a la revista en paper TotBellaterra i el projecte de FGC per posar un aparcament de bicis a l’estació.

Veieu-la online a continuació o a les vostres bústies!

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: