Els veïns i usuaris de la zona del Camí Antic de Sant Cugat/carrer d’Enric Losantos/ plaça Montserrat i Camí dels Monjos (els pous-pla dels estels) han vist els darrers dies un moviment de pedres constant per tal de tallar la circulació en aquesta zona.


En un primer moment es va tallar la pujada al camí dels Monjos des del Camí Antic amb 3 roques, que aviat van ser retirades. No sabem qui les va posar ni qui les va enretirar.


La setmana passada aquestes roques, a més d’uns separadors de plàstic (New Jersey) i cintes de l’EMD, van aparèixer impedint la circulació a la cruïlla d’aquest carrers.
Després l’Ajuntament de Sant Quirze va enviar una brigada a retirar-les.


En el darrer ple de l’EMD celebrat al gener d’enguany no recordem que s’hagués pres la decisió d’impedir la circulació de vehicles per aquests carrers. Potser l’EMD hauria d’explicar a què es deu aquest vodevil, ja que els drets dels ciutadans es veuen afectats.”