Fins a 2.104 bellaterrencs i bellaterrenques són cridades a votar avui 14 de febrer a Bellaterra. Totes hauran de passar per l’únic col·legi electoral de la zona situat al Centre Cívic de Bellaterra. Un col·legi que, com tots els de Catalunya, ja ha estat preparat i higienitzat per a poder-hi celebrar les eleccions al Parlament en un context de pandèmia.

Pel que fa al nombre de meses n’hi haurà 4: 3 situades a la sala gran de l’entitat i una a la sala petita. Els accessos estaran indicats i es recomana portar el vot de casa preparat. En cas de no tenir-lo, a cada seu també hi haurà les paperetes i es podrà efectuar el vot d’un en un i de forma segura. Sense entrar en contacte amb el president i vocals de mesa, a qui se’ls hi haurà de mostrar el DNI de prop, però sense tocar-lo.

En total va ser escollides 666 persones com a càrrecs de mesa a Cerdanyola; 1 president i 2 vocals per mesa, més dos suplents per a cada càrrec. En total hi haurà 74 meses en 16 col·legis electorals. En concret, en el Centre Cívic de Bellaterra estaran cridades a votar 2.104 persones, un nombre lleugerament superior en comparació les eleccions anteriors.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès disposa d’un espai al web municipal en què es pot consultar el cens electoral i el col·legi electoral que li correspon a cada elector.

Consulta el cens per a les eleccions del 14F