Constituïdes totes les meses per les eleccions del 14-F

by | febr. 14, 2021 | Política

Eleccions Parlament 14F - Pau Quintana

Les quatre meses de l’únic col·legi electoral de Bellaterra ja han estat constituïdes. Això significa que els electors de les meses 20A, 20B, 40A i 40B ja es poden desplaçar al Centre Cívic de Bellaterra per votar.

Tot això, seguint les recomanacions i franges horàries que la Generalitat ha indicat per la jornada. Una cita electoral que s’ha pogut iniciar sense incidències, malgrat l’alta quantitat de recursos que s’han anant presentat els dies anteriors arreu del territori, per tal de no assistir com a vocals i president de mesa a causa del risc de contagi del virus.

El Centre Cívic de Bellaterra també s’ha adequat per a que sigui un espai segur i se’n ha modificat els accessos i sortides. Al llarg del dia hi haurà un representant de l’administració, una persona encarregada de la situació sanitària al lloc, apoderats i designats com a membres de mesa.

Podeu veure les primeres fotografies, franges horàries i recomanacions a continuació. Al final de la jornada ens farem ressò dels resultats locals i nacionals i també en publicarem les millors imatges d’una jornada que té difícil comparació i previsió.

FOTOS: Pau Quintana

Franges horàries

  • De 9 a 12 h: persones considerades de risc.
  • De 12 a 19 h: el conjunt de la població.
  • De 19 a 20 h: persones positives per coronavirus, contactes estrets de casos confirmats i sospitosos de tenir covid-19.

Recomanacions

  1. Caldrà fer cua a l’exterior del col·legi. 
  2. Només podrà accedir-hi el votant. Es permetrà l’entrada de l’acompanyant si l’elector requereix assistència.
  3. Estarà prohibit saltar-se la cua i les distàncies entre persones.
  4. Serà obligatori dur mascareta.
  5. Caldrà posar-se gel hidroalcohòlic en accedir el local i abans d’agafar una papereta.
  6. Els membres de la mesa evitaran en qualsevol cas tocar el DNI del votant.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest dijous a les 17h l’Ajuntament de Cerdanyola celebrarà la sessió ordinària del ple municipal del mes de maig de forma telemàtica. Es podrà seguir a través d’aquest enllaç. A les 16h es durà a terme, també telemàticament, l’audiència ciutadana.

3 consellers vallesans al nou govern català

3 consellers vallesans al nou govern català

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: