Constituïdes totes les meses per les eleccions del 14-F

by | febr. 14, 2021 | Política

Eleccions Parlament 14F - Pau Quintana

Les quatre meses de l’únic col·legi electoral de Bellaterra ja han estat constituïdes. Això significa que els electors de les meses 20A, 20B, 40A i 40B ja es poden desplaçar al Centre Cívic de Bellaterra per votar.

Tot això, seguint les recomanacions i franges horàries que la Generalitat ha indicat per la jornada. Una cita electoral que s’ha pogut iniciar sense incidències, malgrat l’alta quantitat de recursos que s’han anant presentat els dies anteriors arreu del territori, per tal de no assistir com a vocals i president de mesa a causa del risc de contagi del virus.

El Centre Cívic de Bellaterra també s’ha adequat per a que sigui un espai segur i se’n ha modificat els accessos i sortides. Al llarg del dia hi haurà un representant de l’administració, una persona encarregada de la situació sanitària al lloc, apoderats i designats com a membres de mesa.

Podeu veure les primeres fotografies, franges horàries i recomanacions a continuació. Al final de la jornada ens farem ressò dels resultats locals i nacionals i també en publicarem les millors imatges d’una jornada que té difícil comparació i previsió.

FOTOS: Pau Quintana

Franges horàries

  • De 9 a 12 h: persones considerades de risc.
  • De 12 a 19 h: el conjunt de la població.
  • De 19 a 20 h: persones positives per coronavirus, contactes estrets de casos confirmats i sospitosos de tenir covid-19.

Recomanacions

  1. Caldrà fer cua a l’exterior del col·legi. 
  2. Només podrà accedir-hi el votant. Es permetrà l’entrada de l’acompanyant si l’elector requereix assistència.
  3. Estarà prohibit saltar-se la cua i les distàncies entre persones.
  4. Serà obligatori dur mascareta.
  5. Caldrà posar-se gel hidroalcohòlic en accedir el local i abans d’agafar una papereta.
  6. Els membres de la mesa evitaran en qualsevol cas tocar el DNI del votant.

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: