Les millors imatges del 14F a Bellaterra

by | febr. 14, 2021 | Galeries de fotos

Mentre esperem els resultats finals de l’escrutini, compartim amb vosaltres les imatges que ha deixat la jornada de votacions a Bellaterra. Una data, les eleccions del 14 de febrer al Parlament, que passaran a la història com les primeres eleccions amb un context de pandèmia mundial. Organitzadors, però també membres de mesa, han fet tot el possible per a que la sessió es pugui desenvolupar dins la major normalitat.

FOTOS: Pau Quintana

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: