[VÍDEO] El gràfic històric de totes les Eleccions al Parlament a Bellaterra

by | febr. 15, 2021 | Política

Gràfic Eleccions

[Troba el vídeo del gràfic més a baix]

Encara amb el cap posat a les eleccions del 14-f, us compartim un gràfic històric de com ha anat evolucionant el vot a Bellaterra al llarg del temps. Es tracta de totes les eleccions autònomiques al Parlament de Catalunya des de l’any 1980 fins a l’actualitat (2021).

En ell es veuen com els anys van passant i com els diferents partits es van posicionant. Mentre uns neixen, d’altres es desplomen, i d’altres aconsegueixen mantenir cert lideratge. Una visió de la seva evolució en conjunt i en específic a Bellaterra, on el nombre d’electors totals també ha anat pujant a mesura que ho feia la població i els vots vàlids – la segona barra – ens permet saber la participació.

Feu clic al “play” i veieu el gràfic històric en moviment:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest dijous a les 17h l’Ajuntament de Cerdanyola celebrarà la sessió ordinària del ple municipal del mes de maig de forma telemàtica. Es podrà seguir a través d’aquest enllaç. A les 16h es durà a terme, també telemàticament, l’audiència ciutadana.

3 consellers vallesans al nou govern català

3 consellers vallesans al nou govern català

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: