[VÍDEO] El gràfic històric de totes les Eleccions al Parlament a Bellaterra

by | febr. 15, 2021 | Política

Gràfic Eleccions

[Troba el vídeo del gràfic més a baix]

Encara amb el cap posat a les eleccions del 14-f, us compartim un gràfic històric de com ha anat evolucionant el vot a Bellaterra al llarg del temps. Es tracta de totes les eleccions autònomiques al Parlament de Catalunya des de l’any 1980 fins a l’actualitat (2021).

En ell es veuen com els anys van passant i com els diferents partits es van posicionant. Mentre uns neixen, d’altres es desplomen, i d’altres aconsegueixen mantenir cert lideratge. Una visió de la seva evolució en conjunt i en específic a Bellaterra, on el nombre d’electors totals també ha anat pujant a mesura que ho feia la població i els vots vàlids – la segona barra – ens permet saber la participació.

Feu clic al “play” i veieu el gràfic històric en moviment:

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: