[VÍDEO] El gràfic històric de totes les Eleccions al Parlament a Bellaterra

by | febr. 15, 2021 | Política

Gràfic Eleccions

[Troba el vídeo del gràfic més a baix]

Encara amb el cap posat a les eleccions del 14-f, us compartim un gràfic històric de com ha anat evolucionant el vot a Bellaterra al llarg del temps. Es tracta de totes les eleccions autònomiques al Parlament de Catalunya des de l’any 1980 fins a l’actualitat (2021).

En ell es veuen com els anys van passant i com els diferents partits es van posicionant. Mentre uns neixen, d’altres es desplomen, i d’altres aconsegueixen mantenir cert lideratge. Una visió de la seva evolució en conjunt i en específic a Bellaterra, on el nombre d’electors totals també ha anat pujant a mesura que ho feia la població i els vots vàlids – la segona barra – ens permet saber la participació.

Feu clic al “play” i veieu el gràfic històric en moviment:

Vols llegir més…?

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de l’EMD, Mei Barceló, per una polèmica a Twitter

Dimiteix la vocal de cultura i esports de l’Entitat Municipal Desentralitzada (EMD), Mei Barceló, després de ser acusada de publicar una piulada a Twitter que ha aixecat polseguera on feia referència a “los ñordos que vinisteis aquí desde la Tierra de las 3 cosechas (…)”

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: