El regidor David González, encarregat de les Relacions Institucionals amb l’EMD de Bellaterra serà diputat al Parlament de Catalunya amb el PSC. González, qui també és segon tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Cerdanyola, no té l’obligació de deixar l’acta de regidor, tot i que la decisió final dependrà de l’alcalde. El més habitual serà que assumeixi l’acta de diputat i tot seguit hi hagi una redistribució de cartipàs i funcions dins l’Ajuntament.

En declaracions al TOT Cerdanyola durant la nit electoral comentava: “”Estic molt content. És un honor poder representar la ciutat al Parlament”. El cerdanyolenc és l’actual portaveu del Govern de la ciutat i té les atribucions de Bon Govern i Qualitat Democràtica, Universitat i Ciutat del Coneixement, Relacions amb l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, Joventut i Infància.

Ocupant la posició número 21 de la llista del PSC per Barcelona, González accedirà a l’escó parlamentari sense estar obligat a deixar les seves funcions a l’Ajuntament de Cerdanyola. El regidor assegura seguir amb ganes de treballar per la ciutat, però indica que la decisió final de si ha de continuar o no al consistori serà de l’alcalde.