“Fa just un mes, va morir el meu marit, Esteve M. Faus Mompart, i són molts els missatges, trucades i cartes de condol que hem rebut i rebem encara tots els que l’estimem.

En circumstàncies normals, aquestes mostres d’afecte s’haguessin traduït en gests, abraçades i paraules cara a cara, que nosaltres, la seva família, haguéssim pogut agrair en persona, però als quals ara ens toca respondre des de la distància.

I aquest és, precisament, el motiu d’aquest escrit: donar les gràcies, de part meva, dels meus fills, gendres, nores, nets i besnets, a totes les persones que han tingut l’Esteve en el seu record durant aquests dies; agrair les seves mostres de condol i l’estima que li han demostrat.

Quan la situació ens ho permeti, esperem fer-li un comiat en què poder agrair-vos, de nou i personalment, l’escalf que ens heu fet arribar durant aquests dies.

Teresa Griera i Viñas”