Junts per Catalunya ha estat la força més votada a Sant Quirze

by | febr. 16, 2021 | Política

  • Mira aquí els resultats de Bellaterra
  • Mira aquí els resultats de Sant Cugat
  • Mira aquí els resultats de Cerdanyola
  • Mira aquí els resultats de Sabadell

Junts per Catalunya ha estat la força més votada en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya a Sant Quirze del Vallès, amb un 24,72%, el que es trasllada en 2.339 vots. ERC ha estat la segona candidatura més votada, amb un 23,55%, és a dir, 2.228 vots.


La tercera força més votada ha estat el PSC, amb un 18,42% (1.743 vots). Amb molta més diferència en vots, la segueixen en resultats VOX, amb un 7,52% (712); Ciutadans, amb un 5,89% (557); la CUP, amb un 5,75% (544 vots); ECP-PEC, amb un 5,52% (522 vots). Amb un 3,64% se situa el PDeCAT; i amb un 3,27% el PP. Els vots en blanc han estat 67 i s’han declarat nuls un total de 108 paperetes.

Participació
La participació a Sant Quirze del Vallès ha estat del 63,94%,  és a dir, 9.570 persones han votat del total de les 14.968 que tenien dret a vot en aquests comicis. Això representa 24,51 punts menys que en els anteriors comicis al Parlament de Catalunya, l’any 2017, en què la participació va ser del 88,45%.


La mitjana de participació a Catalunya ha estat del 53,4% . Sant Quirze del Vallès s’ha situat doncs per sobre d’aquesta mitjana en 13,64 punts. La jornada electoral es va desenvolupar amb normalitat i sense incidències.

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017
En les anteriors eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades el passat 21 de desembre de 2017, Junts per Catalunya també va ser la força més votada a Sant Quirze del Vallès amb el 26,21% dels vots. En segon lloc es va situar la candidatura d’ERC, que va sumar el 25,71 % dels sufragis. En tercera posició, Ciutadans, va aconseguir el 22,67% dels vots emesos. Amb distància, el PSC va concentrar el suport de l’11,23% dels votants. A continuació, Catalunya En Comú va aconseguir 855 vots, el 6,60% del total, la CUP 498 (3,85%) i el Partit Popular 316 (2,44%). Van haver-hi 58 vots en blanc i 22 es van declarar nuls. Aquell dia, amb una participació del 88,45 % del cens, es va superar el rècord històric de participació en unes eleccions. Fins llavors la participació més alta es va assolir el 2015 quan es va arribar al 85,22%.

Trobareu tota la informació i els resultats electorals detallats, aquí.

Podeu consultar els resultats de tot Catalunya en aquest enllaç.

FOTO: Ajuntament de Sant Quirze

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els resultats de les eleccions del 14-F a Cerdanyola - BellaterraDiari - […] Mira aquí els resultats de Sant Quirze […]
  2. Els resultats de les eleccions del 14-F a Sant Cugat - BellaterraDiari - […] Mira aquí els resultats de Sant Quirze […]

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: