TEXT: Unió de Veïns de Bellaterra

“Són molts els socis i veïns que ens pregunten per la falta de cooperació que existeix avui dia entre l’EMD de Bellaterra i la Unió de Veïns. De fet, nosaltres som els primers en quedar sorpresos davant d’aquesta pregunta i ens costa trobar una resposta encertada, donat que des de la UvB treballem per fomentar l’esperit associatiu i participatiu des dels nostres inicis.

 “Sumar els esforços per multiplicar els resultats”, estem convençuts que la base principal de la força de la comunitat rau en les persones que en formen part.

Creiem que mantenir un esperit cooperatiu pot aportar motivació i incrementar els coneixements i oportunitats de la comunitat. Sensibilitza, ens integra i uneix, i això és el que des d’aquí reclamem: volem fer-nos sentir part del Projecte Bellaterra i generar consciència d’algunes realitats que per l’EMD semblen alienes. Des del passat mes de Setembre, a la UvB hem començat a treballar diverses problemàtiques que ens afecten a tots (recollida d’escombraries, emergència climàtica, futur del Camí Antic i de Pin i Soler, problemes a la zona de Can Domènech, revisió urbanística de Bellaterra amb el nou PDU, entre d’altres) i ens costa molt rebre una resposta per part de l’EMD.

Per què no se’ns té més presents? Un dels beneficis més clars de treballar juntament és la possibilitat de tenir diferents lectures de les coses i poder contrastar els diferents punts de vista. Volem compartir el talent, enriquir les possibilitats, sumar els uns amb els altres…, en definitiva, avançar plegats cap a una Bellaterra millor, més moderna i sostenible.”

Unió de Veïns de Bellaterra

info@unioveinsbellaterra.catunioveins

Fes-te soci/sòcia!