“No perdeu mai la curiositat”

by | febr. 17, 2021 | Opinió

“Un nou any significa una oportunitat per a renovar-nos, posar fil a l’agulla i decidir-nos a prendre decisions difícils. I aquest cop m’ha tocat a mi. Tot just fa dos anys i mig que la Laia i jo vam poder donar l’empenta definitiva cap a un projecte decidit i conscient amb una premissa molt clara: per molt petita i jove que sigui, Bellaterra bé mereix un periodisme professional, transparent i amb esperit informatiu. Deixar-nos emportar per la falta de rigorositat, els interessos o les impressions personals hauria sigut no estar a l’altura, no només dels veïns i veïnes de Bellaterra -que prou s’ho mereixen!-, sinó d’aquesta professió tan responsable que és el Periodisme.

“Per molt petita i jove que sigui, Bellaterra bé mereix un periodisme de qualitat…”

Solem pecar els que hi treballem de voler canviar les coses per fer d’aquest món un indret una mica – només un xic – més just. I trobar una comunitat on hi ha gent que ho valora és tot un privilegi. Per això, Bellaterra, agraeixo de tot cor el vostre afecte durant aquests dos anys i mig: no oblidaré aquest indret, però menys a la gent que hi treballa per fer-lo créixer i mirar més enllà del seu melic. Si alguna cosa caracteritza l’esquirol és la seva curiositat: no la perdeu mai. Fins una altra, fins sempre!”

Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: