“Un nou any significa una oportunitat per a renovar-nos, posar fil a l’agulla i decidir-nos a prendre decisions difícils. I aquest cop m’ha tocat a mi. Tot just fa dos anys i mig que la Laia i jo vam poder donar l’empenta definitiva cap a un projecte decidit i conscient amb una premissa molt clara: per molt petita i jove que sigui, Bellaterra bé mereix un periodisme professional, transparent i amb esperit informatiu. Deixar-nos emportar per la falta de rigorositat, els interessos o les impressions personals hauria sigut no estar a l’altura, no només dels veïns i veïnes de Bellaterra -que prou s’ho mereixen!-, sinó d’aquesta professió tan responsable que és el Periodisme.

“Per molt petita i jove que sigui, Bellaterra bé mereix un periodisme de qualitat…”

Solem pecar els que hi treballem de voler canviar les coses per fer d’aquest món un indret una mica – només un xic – més just. I trobar una comunitat on hi ha gent que ho valora és tot un privilegi. Per això, Bellaterra, agraeixo de tot cor el vostre afecte durant aquests dos anys i mig: no oblidaré aquest indret, però menys a la gent que hi treballa per fer-lo créixer i mirar més enllà del seu melic. Si alguna cosa caracteritza l’esquirol és la seva curiositat: no la perdeu mai. Fins una altra, fins sempre!”

Toni Alfaro