Tens una opinió i ens la vols fer arribar?

by | febr. 17, 2021 | Bellaterra Diari, Opinió

Crida opinió

Tens una opinió que vols compartir amb tothom? Explicar la teva experiència o visió de les coses que passen al teu voltant? Vinga, doncs!

Fes quatre ratlles i envia’ns-les per e-mail , whatsapp o xarxes socials. Les revisarem ortogràficament i les publicarem a la secció “Cartes del veïnat“. I per acabar, dos petits apunts: al ser un mitjà territorial, us demanarem que tinguin a veure, si pot ser, amb qüestions locals. Tot i així, podem fer excepcions en moments clau, com per exemple per fer comentaris nacionals, atemporals, etc.

Finalment és important que els textos no superin aproximadament la pàgina i mitja d’extensió i que evitin faltes de respecte o vexacions cap a persones, institucions o col·lectius. En aquest cas la redacció es reserva el dret a no publicació.

Gràcies i recorda:

Text firmat a info@bellaterradiari.cat o fins i tot per Whatsapp al 696 56 94 59 i… que comenci el debat!

FOTO: Arxiu

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘ En la mort de Laura Jansà, la millor dona per a un home’

Ignasi Roda: ‘ En la mort de Laura Jansà, la millor dona per a un home’

Un home no pot ser gran sense una gran dona. Això és el primer que se m’acut quan m’he assabentat de la mort de la Laura Jansà, (18/7/21). Molts bellaterrencs no endevinaran qui és ella en llegir aquest nom, però si afegeixo que era la dona d’en Jaume Pla, segur que mols visualitzaran la seva cara i la seva alegria permanent

Laura Benseny: ‘Algú assenyala la lluna, però mirem tots el dit’

Laura Benseny: ‘Algú assenyala la lluna, però mirem tots el dit’

Aquestes setmanes els mitjans de comunicació no paren de repetir que hi ha una cinquena onada i que els afectats són/som el jovent. A moltes tertúlies s’acusa el jovent d’estar causant l’increment de casos i, en conseqüència, que es torni a tancar tot. Afegiré unes quantes consideracions de la pandèmia que viu el jovent al nostre país des de fa anys i que estan vinculades a la situació actual.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: