Tens una opinió i ens la vols fer arribar?

by | febr. 17, 2021 | Bellaterra Diari, Opinió

Crida opinió

Tens una opinió que vols compartir amb tothom? Explicar la teva experiència o visió de les coses que passen al teu voltant? Vinga, doncs!

Fes quatre ratlles i envia’ns-les per e-mail , whatsapp o xarxes socials. Les revisarem ortogràficament i les publicarem a la secció “Cartes del veïnat“. I per acabar, dos petits apunts: al ser un mitjà territorial, us demanarem que tinguin a veure, si pot ser, amb qüestions locals. Tot i així, podem fer excepcions en moments clau, com per exemple per fer comentaris nacionals, atemporals, etc.

Finalment és important que els textos no superin aproximadament la pàgina i mitja d’extensió i que evitin faltes de respecte o vexacions cap a persones, institucions o col·lectius. En aquest cas la redacció es reserva el dret a no publicació.

Gràcies i recorda:

Text firmat a info@bellaterradiari.cat o fins i tot per Whatsapp al 696 56 94 59 i… que comenci el debat!

FOTO: Arxiu

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

“Si el català està en perill d’extinció, la culpa és de nosaltres, els catalans”

“Si el català està en perill d’extinció, la culpa és de nosaltres, els catalans”

De la mateixa manera que si ho estigués el danès o el suec, la culpa fora, dels danesos i els suecs, respectivament. Es dirà que aquests tenen un estat propi que defensarà la seva llengua, però tant mateix podríem dir que si el francès desapareix del Canadà, el castellà de Puerto Rico o el flamenc de Bèlgica, la responsabilitat fora dels quebequesos, dels porto-riquenys i dels flamencs.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: