Tens una opinió que vols compartir amb tothom? Explicar la teva experiència o visió de les coses que passen al teu voltant? Vinga, doncs!

Fes quatre ratlles i envia’ns-les per e-mail , whatsapp o xarxes socials. Les revisarem ortogràficament i les publicarem a la secció “Cartes del veïnat“. I per acabar, dos petits apunts: al ser un mitjà territorial, us demanarem que tinguin a veure, si pot ser, amb qüestions locals. Tot i així, podem fer excepcions en moments clau, com per exemple per fer comentaris nacionals, atemporals, etc.

Finalment és important que els textos no superin aproximadament la pàgina i mitja d’extensió i que evitin faltes de respecte o vexacions cap a persones, institucions o col·lectius. En aquest cas la redacció es reserva el dret a no publicació.

Gràcies i recorda:

Text firmat a info@bellaterradiari.cat o fins i tot per Whatsapp al 696 56 94 59 i… que comenci el debat!

FOTO: Arxiu