“La Festa de la Democràcia”

by | febr. 19, 2021 | Opinió

“És clar que aquestes eleccions al Parlament de Catalunya no ens deixen indiferents!!


Amb l’empat tècnic de PSC, ERC i Junts, es fa difícil escollir entre una majoria de país o una majoria per la gent, i prioritaris …!!


Aquesta pandèmia ens deixarà un reguitzell de problemes socials i econòmics que algú haurà de gestionar, i entenc que la política i la democràcia està justament per aquestes temes.


Fins quan el vell i bell projecte de Catalunya com a nació independent haurà d’esperar?. L’estat espanyol com els europeus haurien de mirar cara el futur, i que s’adonin que la vella i bella Espanya està abocada a un nou replantejament territorial, ja que el de les comunitats autònomes està pràcticament esgotat.

Si la política té alguna cosa d’interès, és en les revoltes que fan canviar les relacions i la manera caduca de les societats. Europa i el món també s’haurà d’adaptar en aquestes circumstàncies, i no per una manera d’entendre l’economia i els drets socials, sinó per una necessitat de creixement que s’albira en un canvi de relacions de consum i protecció mediambiental, necessaris per a l’evolució constant i de supervivència de la humanitat.


Potser ara ens toca deixar els sentiments de país en la rereguarda esperant millors oportunitats??? Allò de com pitjor, millor no pot ser argument per a la construcció d’una Catalunya que ha estat al capdavant de moltes transformacions socials, econòmiques i culturals, i que la posicionen com una nació capdavantera i d’exemple de molts estats consolidats… la majoria d’ells aconseguits amb una història fosca!!
Vagi per endavant la meva felicitació a les meses electorals que estoicament han complert amb el seu deure cívic, com també a l’àmplia participació de votants, totes i tots el bellaterrencs.

Esperem que el seny català vagi més enllà de la rauxa, també necessària per fer els oportuns canvis, perquè les futures generacions gaudeixin de la vida, tant o més que de les generacions que les han precedit.


Que tinguem sort!! Seguim!!”

Àlvar Roda

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: