“És clar que aquestes eleccions al Parlament de Catalunya no ens deixen indiferents!!


Amb l’empat tècnic de PSC, ERC i Junts, es fa difícil escollir entre una majoria de país o una majoria per la gent, i prioritaris …!!


Aquesta pandèmia ens deixarà un reguitzell de problemes socials i econòmics que algú haurà de gestionar, i entenc que la política i la democràcia està justament per aquestes temes.


Fins quan el vell i bell projecte de Catalunya com a nació independent haurà d’esperar?. L’estat espanyol com els europeus haurien de mirar cara el futur, i que s’adonin que la vella i bella Espanya està abocada a un nou replantejament territorial, ja que el de les comunitats autònomes està pràcticament esgotat.

Si la política té alguna cosa d’interès, és en les revoltes que fan canviar les relacions i la manera caduca de les societats. Europa i el món també s’haurà d’adaptar en aquestes circumstàncies, i no per una manera d’entendre l’economia i els drets socials, sinó per una necessitat de creixement que s’albira en un canvi de relacions de consum i protecció mediambiental, necessaris per a l’evolució constant i de supervivència de la humanitat.


Potser ara ens toca deixar els sentiments de país en la rereguarda esperant millors oportunitats??? Allò de com pitjor, millor no pot ser argument per a la construcció d’una Catalunya que ha estat al capdavant de moltes transformacions socials, econòmiques i culturals, i que la posicionen com una nació capdavantera i d’exemple de molts estats consolidats… la majoria d’ells aconseguits amb una història fosca!!
Vagi per endavant la meva felicitació a les meses electorals que estoicament han complert amb el seu deure cívic, com també a l’àmplia participació de votants, totes i tots el bellaterrencs.

Esperem que el seny català vagi més enllà de la rauxa, també necessària per fer els oportuns canvis, perquè les futures generacions gaudeixin de la vida, tant o més que de les generacions que les han precedit.


Que tinguem sort!! Seguim!!”

Àlvar Roda