15 respostes de l’Ajuntament cap als habitants de Bellaterra

by | febr. 22, 2021 | Política

ajuntament de cerdanyola a bellaterra

Carrers millor il·luminats, voreres decents, pacificar el trànsit en hores punta, tenir un CAP, augmentar el servei de recollida o, al cap i a la fi, “modernitzar” Bellaterra pel que fa a la mobilitat, l’aparcament i la sostenibilitat. Aquestes van ser algunes de les demandes que van fer el veïnat de Bellaterra durant la reunió presencial amb l’alcalde i membres del govern cerdanyolenc, el passat 20 de febrer del 2020 al centre cívic bellaterrenc

Ara, just un any més tard, la Unió de Veïns trasllada a tots els seus socis el seguiment d’aquestes qüestions que s’han pogut actualitzar gràcies a una reunió amb el consistori que va mantenir la veïna i membre de la Unió de VeÏns, Laura Ruiz, qui ha anat recollint totes les qüestions.

A continuació podeu veure les 15 respostes de l’Ajuntament de Cerdanyola catalogades per tema i amb l’extracte de cada conclusió:

FOTO: Membres del govern cerdanyolenc durant la passada reunió que varen mantenir amb el veïnat el 20 de febrer del 2020, abans de la pandèmia | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Desacord sobre el nivell de transparència de l’EMD de Bellaterra

Els actuals integrants del ple bellaterrenc. D’esquerra a dreta, Ramon Andreu (GxB), Beatriz Ripol (secretària municipal), Jordi Sans (GxB), Chus Cornellana (GxB), Guillem Nadal (GxB), Mei Barceló (GxB), Tensi Torrecilla (GxB), Jordi Macarulla (Convergents), Laura Batalla (ERC) i Quim Oltra (ERC)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: