15 respostes de l’Ajuntament cap als habitants de Bellaterra

by | febr. 22, 2021 | Política

ajuntament de cerdanyola a bellaterra

Carrers millor il·luminats, voreres decents, pacificar el trànsit en hores punta, tenir un CAP, augmentar el servei de recollida o, al cap i a la fi, “modernitzar” Bellaterra pel que fa a la mobilitat, l’aparcament i la sostenibilitat. Aquestes van ser algunes de les demandes que van fer el veïnat de Bellaterra durant la reunió presencial amb l’alcalde i membres del govern cerdanyolenc, el passat 20 de febrer del 2020 al centre cívic bellaterrenc

Ara, just un any més tard, la Unió de Veïns trasllada a tots els seus socis el seguiment d’aquestes qüestions que s’han pogut actualitzar gràcies a una reunió amb el consistori que va mantenir la veïna i membre de la Unió de VeÏns, Laura Ruiz, qui ha anat recollint totes les qüestions.

A continuació podeu veure les 15 respostes de l’Ajuntament de Cerdanyola catalogades per tema i amb l’extracte de cada conclusió:

FOTO: Membres del govern cerdanyolenc durant la passada reunió que varen mantenir amb el veïnat el 20 de febrer del 2020, abans de la pandèmia | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: