15 respostes de l’Ajuntament cap als habitants de Bellaterra

by | febr. 22, 2021 | Política

ajuntament de cerdanyola a bellaterra

Carrers millor il·luminats, voreres decents, pacificar el trànsit en hores punta, tenir un CAP, augmentar el servei de recollida o, al cap i a la fi, “modernitzar” Bellaterra pel que fa a la mobilitat, l’aparcament i la sostenibilitat. Aquestes van ser algunes de les demandes que van fer el veïnat de Bellaterra durant la reunió presencial amb l’alcalde i membres del govern cerdanyolenc, el passat 20 de febrer del 2020 al centre cívic bellaterrenc

Ara, just un any més tard, la Unió de Veïns trasllada a tots els seus socis el seguiment d’aquestes qüestions que s’han pogut actualitzar gràcies a una reunió amb el consistori que va mantenir la veïna i membre de la Unió de VeÏns, Laura Ruiz, qui ha anat recollint totes les qüestions.

A continuació podeu veure les 15 respostes de l’Ajuntament de Cerdanyola catalogades per tema i amb l’extracte de cada conclusió:

FOTO: Membres del govern cerdanyolenc durant la passada reunió que varen mantenir amb el veïnat el 20 de febrer del 2020, abans de la pandèmia | Redacció

Vols llegir més…?

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple de Cerdanyola aprova congelar l’IBI i bonificar l’IAE

El Ple Municipal ha aprovat definitivament les modificacions de les ordenances fiscals que afecten taxes com l’IBI, l’IAE o qüestions d’urbanisme. L’aprovació va comptar amb disparitat d’opinions, però els vots a favor del PSC i En Comú Podem (ECP), i les abstencions de Ciutadans, Junts i PP van facilitar la llum verda final. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: