15 respostes de l’Ajuntament cap als habitants de Bellaterra

by | febr. 22, 2021 | Política

ajuntament de cerdanyola a bellaterra

Carrers millor il·luminats, voreres decents, pacificar el trànsit en hores punta, tenir un CAP, augmentar el servei de recollida o, al cap i a la fi, “modernitzar” Bellaterra pel que fa a la mobilitat, l’aparcament i la sostenibilitat. Aquestes van ser algunes de les demandes que van fer el veïnat de Bellaterra durant la reunió presencial amb l’alcalde i membres del govern cerdanyolenc, el passat 20 de febrer del 2020 al centre cívic bellaterrenc

Ara, just un any més tard, la Unió de Veïns trasllada a tots els seus socis el seguiment d’aquestes qüestions que s’han pogut actualitzar gràcies a una reunió amb el consistori que va mantenir la veïna i membre de la Unió de VeÏns, Laura Ruiz, qui ha anat recollint totes les qüestions.

A continuació podeu veure les 15 respostes de l’Ajuntament de Cerdanyola catalogades per tema i amb l’extracte de cada conclusió:

FOTO: Membres del govern cerdanyolenc durant la passada reunió que varen mantenir amb el veïnat el 20 de febrer del 2020, abans de la pandèmia | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: