BellaterraDiari arriba aquest 1 de març del 2021 als 5 anys. Un projecte que va veure la llum el 2016 en format digital, gràcies a una col·laboració amb el grup Totmedia, i que s’estén ara també per correu electrònic, per fins a 5 xarxes socials i en paper cada mes per totes les cases de Bellaterra.

De fet, gairebé la totalitat d’habitants de Bellaterra – 2.700 – s’informen a través de BellaterraDiari.cat. Una comunitat digital formada per fins a 4.000 usuaris únics que naveguen cada mes per la nostra web, 2.000 subscriptors al butlletí d’e-mail diari i 1.800 exemplars de l’edició en paper, que tots els veïns i veïnes reben cada mes personalment a les seves cases.

Les lectures vénen des de Bellaterra, però també des de l’àmbit del Vallès (Cerdanyola, Sant Cugat, Sant Quirze, UAB, Sabadell…), Barcelonès, antic veïnat bellaterrenc o gent que encara hi té algun tipus de lligam o interès.

Gràcies per donar-nos suport. Gràcies per llegir-nos i per anunciar-vos. Seguim creixent!

Aquí us deixem alguns enllaços d’interès:

  1. Si vols rebre les notícies més destacades al teu e-mail envia’ns un correu notificant-nos-ho a info@bellaterradiari.cat
  2. WhatsApp: Des d’aquesta plataforma de missatgeria us enviem el més destacat de cada jornada directament al mòbil a través de la nostra llista de difusió. Si voleu que us hi incloguem, només heu d’enviar la paraula ALTA al 696 56 94 59 (i guardar aquest número com a BellaterraDiari).
  3. Finalment, si ets usuari de xarxes socials, pots seguir-nos sota el nom de BellaterraDiari i coneixeràs tots els actes, successos i les galeries d’imatges més atractives:
  4. Facebook aquí
  5. Twitter aquí
  6. Instagram aquí
  7. Telegram aquí
Podràs donar-te de baixa sempre que ho vulguis enviant-nos un email o whatsapp amb la paraula BAIXA o cancel·lant la subscripció a través de les xarxes socials

Si voleu donar suport al projecte podeu fer-ho, fent-vos socis/sòcies, aquí. Seguim!