BellaterraDiari arriba als 5 anys!

by | març 1, 2021 | Bellaterra Diari

BellaterraDiari arriba aquest 1 de març del 2021 als 5 anys. Un projecte que va veure la llum el 2016 en format digital, gràcies a una col·laboració amb el grup Totmedia, i que s’estén ara també per correu electrònic, per fins a 5 xarxes socials i en paper cada mes per totes les cases de Bellaterra.

De fet, gairebé la totalitat d’habitants de Bellaterra – 2.700 – s’informen a través de BellaterraDiari.cat. Una comunitat digital formada per fins a 4.000 usuaris únics que naveguen cada mes per la nostra web, 2.000 subscriptors al butlletí d’e-mail diari i 1.800 exemplars de l’edició en paper, que tots els veïns i veïnes reben cada mes personalment a les seves cases.

Les lectures vénen des de Bellaterra, però també des de l’àmbit del Vallès (Cerdanyola, Sant Cugat, Sant Quirze, UAB, Sabadell…), Barcelonès, antic veïnat bellaterrenc o gent que encara hi té algun tipus de lligam o interès.

Gràcies per donar-nos suport. Gràcies per llegir-nos i per anunciar-vos. Seguim creixent!

Aquí us deixem alguns enllaços d’interès:

  1. Si vols rebre les notícies més destacades al teu e-mail envia’ns un correu notificant-nos-ho a info@bellaterradiari.cat
  2. WhatsApp: Des d’aquesta plataforma de missatgeria us enviem el més destacat de cada jornada directament al mòbil a través de la nostra llista de difusió. Si voleu que us hi incloguem, només heu d’enviar la paraula ALTA al 696 56 94 59 (i guardar aquest número com a BellaterraDiari).
  3. Finalment, si ets usuari de xarxes socials, pots seguir-nos sota el nom de BellaterraDiari i coneixeràs tots els actes, successos i les galeries d’imatges més atractives:
  4. Facebook aquí
  5. Twitter aquí
  6. Instagram aquí
  7. Telegram aquí
Podràs donar-te de baixa sempre que ho vulguis enviant-nos un email o whatsapp amb la paraula BAIXA o cancel·lant la subscripció a través de les xarxes socials

Si voleu donar suport al projecte podeu fer-ho, fent-vos socis/sòcies, aquí. Seguim!

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: